English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Må vise energi og vilje
Skrevet av Thomas Myren, 22. november 2014, 18:38

For andre år på rad er Mike Jensen kåret til beste Rosenborg-spiller av RBKweb-leserne.


Foto: Thomas Karlsen

Dansken fikk hele 87 prosent av stemmene og var milevis foran Jonas Svensson med fire prosent.

- Hvordan er det å bli kåret til beste spiller av supporterne?

- Det er det største man kan bli. Man kan få "credit" mange steder i fra, men å få det fra supporterne er det viktigste, syns jeg. Det er de som betaler for å komme på Lerkendal og se oss spille. De kommer for å støtte oss hver eneste gang, og det er dem jeg helst vil tilfredsstille. Så det er jeg stolt av, smiler Jensen til rbkweb.no.

- Jeg syns egentlig at jeg startet litt dårlig. Jeg startet som kontrollerende midtbanespiller, men ble bedre og bedre. Så ble jeg endelig flyttet fram som indreløper etter sommeren, og siden da har det gått én vei. Jeg har scoret riktig mange mål.

- Men jeg er ikke noen kjempestor individualist: Jeg vokser i takt med lagets prestasjoner. Det er også mine lagkameraters fortjeneste at jeg har levert som jeg har gjort - og kan vise meg fram slik som jeg har gjort.

- Hvordan ser du på rollen din i laget neste sesong?

- Slik som denne sesongen. Jeg regner med at jeg blir en bedre spiller og starter. Jeg er selvfølgelig klar for å ta ansvar: Det er også en av mine oppgaver på laget å vise energi og vilje. Så håper jeg at jeg kan holde noen av de unge spillerne vekk fra startoppstillingen så lenge som mulig! Jeg vil selvfølgelig bidra til at vi blir enda bedre og kanskje kan gå for gullet.

- Hva skal til for å fortsette der dere slapp i høst?

- Kontinuitet blir helt sikkert viktig. Så jeg håper på at vi kan beholde noenlunde samme tropp og lag. Det er forbannet lenge til vi skal spille igjen, men vi må forsøke ikke å glemme den bølgen vi har vært i, med så mye selvtillit, måten vi spiller på og så mye samhold. Det må vi hurtigst mulig finne tilbake til igjen neste år.

- At dere også løste bortebaneproblemene til slutt er også viktig å ta med?

- Helt sikkert. Du ser litt forskjeller på måten vi spilte på i Skien og den måten vi spiller på hjemme. Vi er i gang med noe riktig spennende.

- Vi har fått mer inn i vårt spill, vi har flere strenger å spille på. Vi må vel dessuten ha den sterkeste benken i Norge: De alternativene vi har sittende på benken er sinnssykt sterke.

- Hvordan blir det å få ny dansk lagkamerat?

- Det blir spennende. Jeg gleder meg til å møte ham.

- Hva vet du om Emil Nielsen?

- Jeg har hørt litt om ham og jeg har sett hans "stats" - de taler for seg selv.

- Det har vært viktig for ham å få spille et halvår i dansk 1. divisjon?

- Ja, det tror jeg er viktig for ham. Han har begynt å lage mange mål i 1. divisjon. Han viser at det ikke bare er på 2. divisjonsnivå han kan.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Må vise energi og vilje» i forumet! Diskutér «- Må vise energi og vilje» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb