English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Ingebrigtsen får fortsette som trener
Skrevet av Marius Dahl, 20. november 2014, 14:09

Kåre Ingebrigtsen har skrevet under treårskontrakt med Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen

- Da jeg fikk muligheten til å bli trener i Rosenborg i sommer, så var det det her jeg håpet på. At jeg skulle vise meg dyktig nok til å få muligheten til å trene Rosenborg på lenger basis enn det vikariatet jeg hadde. Så jeg er en stolt og ydmyk herremann som står her, sa Ingebrigtsen på en pressekonferanse i RBK-shop i ettermiddag.

Ingebrigtsen tok over Rosenborg da Per Joar Hansen fikk sparken i juli. Under Brutter'n sin ledelse har Rosenborg vunnet ti av sine fjorten seriekamper - for øvrig ni av sine siste ti - og scoret mest mål i Tippeligaen.

- Det er en tøff oppgave, men med den tradisjonen og den spillergruppa klubben har, synes jeg vi har et veldig godt utgangspunkt til å være best i Norge, der vi føler og tror vi skal være. Det er derfor jeg går inn i dette, for jeg vil være med på å vinne noe. Da er jeg på rett plass, sier han.

Hovedtreneren ønsker å fortsette med samme støtteapperat som i høst, med Erik Hoftun som assistent, Jørn Jamtfall som keepertrener og Geir Håvard Hjelde som fysisk trener. Endelig avgjørelse kommer i neste uke.

- Det har fungert veldig bra. Erik syns jeg har gjort en veldig bra jobb. Vi har utfordret og utfylt hverandre. Sånn sett syns jeg vi jobber godt sammen. Vi har en evne til å gjøre hverandre bedre, tør å utfordre hverandre i treningshverdagen, sier han om assistenten.

- Jørn Jamtfall er en erfaren keepertrener, og har vært lenge i klubben - det er òg viktig. Geir Håvard det samme: Har masse erfaring på sitt felt. Det gjør at vi får veldig komplimentære ferdigheter, som vi sier her i Trøndelag. Ikke minst kan vi utvikle oss til å bli veldig bra, fortsetter han.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ingebrigtsen får fortsette som trener» i forumet! Diskutér «Ingebrigtsen får fortsette som trener» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb