English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Sørmo vil ikke spille 3. divisjon
Skrevet av Thomas Karlsen, 18. oktober 2014, 16:06

Bent Sørmo og RBK2 er klar for 3. divisjon etter 2-5-tapet for Raufoss.


Foto: Thomas Karlsen
RAUFOSS (rbkweb.no) - Det er kjedelig. Jeg tror ikke det er noen av oss som har lyst å spille i 3. divisjon, jeg har i hvert fall ikke lyst til det. Men slik er det. Vi har ikke vært gode nok, da blir det nedrykk, sier en meget skuffet og betuttet Bent Langåssve Sørmo.

- Utvikler meg ikke noe i 3. divisjon
18-åringen signerte for Rosenborg like før julaften i fjor da han kom fra Levanger. Etter to sesonger med fast 2. divisjonsspill er det klart for 3. divisjon.

- Jeg tror ikke jeg utvikler meg noe i 3. divisjon, nå har jeg spilt i 2. divisjon i to år. Kanskje det er bra for laget at vi får en sesong eller to i 3. divisjon, slik at vi får brukt ferdighetene våre bedre, men jeg tror jeg er bedre enn 3. divisjon.

1996-modellen debuterte for A-laget i cupkampen mot Orkla og fikk nesten Tippeliga-debuten borte mot Stabæk i august. Da dommeren blåste av kampen når han sto klar på sidelinja. Sørmo har sittet på benken og vært reserve tolv ganger i Tippeligaen, men aldri fått slippe til. For utviklingen sin del, kan det være aktuelt for utlån til andre trønderske klubber.

- Det har jeg ikke tenkt på, nå er det bare å spille de siste kampene i sesongen. Alt det andre rundt for bli etter sesongen, det tenker jeg ikke på.

- Tar med meg mye godt
Sørmo debuterte med flagget på brystet mot Sverige for G17-landslaget september 2013 og har spilt 18 landskamper for G17-, G18- og G19-landslagene, sist i EM-kvalifiseringen og 1-1-kampen mot Skottland for ei uke siden. Til våren er det mellomspill i EM-kvalifiseringen med G18-landslaget.

- Det blir kjempeartig å prøve å komme seg til EM, det vil jo alle. Jeg tror vi har gode muligheter, det er motiverende å se frem til.

Den tidligere Sverre-, Markabygda-, Ekne- og Levanger-spilleren skrev kontrakt ut 2016 ved ankomst i vinter. Slik oppsummerer tenåringen selv sin første sesong i Rosenborg-trøya.

- Det har gått litt opp og ned, men jeg føler jeg har utviklet meg jevnt hele året. Så ble jeg flyttet til A-laget nå i sommer, så jeg tar med meg mye godt i 2014.

- Men jeg har lyst å prestere bedre, jeg føler ikke jeg har vært slik jeg har ønsket i 2. divisjon. Det har vært ny klubb og nye spillere og hele pakka. Men jeg er ok fornøyd med sesongen. Det har ikke vært noen kjempesesong, men jeg har vært med på mye landslagssamlinger og blitt flyttet opp til A, så slik sett har det vært en ok sesong.

- Ønsker mer defensivt
- Han er en av våre mest synlige offensivt, men jeg hadde ønsket han mer romdekkende defensivt, mer synlig begge veier, forteller en ærlig trener Roger Naustan, som gir han råd for å kjempe om en Tippeligaplass neste sesong.

- Bent er spennende selvfølgelig: Veldig fink til å gjøre seg synlig offensivt, flink til å gjøre seg spillbar. Så er det noen utviklingsområder. For Bent tror jeg det er å øke tempo i ballbehandlingen for å bli enda mer effektiv, flytte bena og bli enda mer ærgjerrig og få større radius defensivt som vil gjøre han til en mer komplett spiller. Det er noe jeg tror vil være viktig for han for å kjempe enda tettere inn mot Tippeligalaget neste år.

- Er du god nok, får du spille
Det tar nordtrønderen med seg, og innser at det er bare en ting som gjelder.

- Har du lyst å spille i Tippeligaen så er det bare å vise seg frem på trening og kjempe. Er du god nok, så får du spille. Jeg må bare jobbe på, avslutter Bent Sørmo før han tusler i garderoben etter lagkameratene i Raufoss Storhall.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Sørmo vil ikke spille 3. divisjon» i forumet! Diskutér «Sørmo vil ikke spille 3. divisjon» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb