English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg konsentrerer meg å om trene
Skrevet av Thomas Myren, 20. september 2014, 18:26

Tobias Mikkelsen er inne i sin tyngste periode i Rosenborg etter å ha spilt fast i hele fjor og fram til i juli.


Foto: Thomas Myren

- Jeg konsentrerer meg bare om å trene. Jeg syns jeg trener godt i øyeblikket, men det er konkurranse om plassene. Det er deilig å bli matchet, syns jeg. Det skjerper oss alle sammen. Jeg konsentrerer meg å om trene, og tar de kampene jeg får, kommenterer Mikkelsen til rbkweb.no.

- Jeg har også vært ute med en skade. Jeg fikk en forstrekning i baklåret - hamstringen - på trening. Det var litt ergelig. Nå merker jeg ingenting, så nå er jeg klar igjen.

Lårskaden i slutten av august kostet ham likevel bare plass på benken mot Viking, og han fikk et innhopp mot Bodø/Glimt sist. Etter å ha spilt fast under Per Joar Hansen - de siste kampene som høyrebackvikar, er det langt mer dramatisk for dansken at Kåre Ingebrigtsen har vist ham liten tillit.

Omlegginga til klassisk 4-3-3 gjorde at Riku Riski igjen ble ordinær ving. Dessuten fikk Pål André Helland tillit. I skadefraværene til Helland og Alexander Søderlund havnet også både Jørgen Skjelvik og Morten Gamst Pedersen foran ham i køa for å spille ving.

Mikkelsen har slitt benken, og har ikke startet siden på "reservelaget" mot Stabæk for halvannen måned siden. Søndag er en sliten Helland benket, og Mikkelsen håper å ta vare på muligheten han får.

- Det er klart, det skal man gjøre i sånne klubber som Rosenborg. Det er klart at hvis man ikke griper sjansene, så står en annen og tar over. Sånn skal det være i en toppklubb, mener den tidligere landslagsspilleren.

- Hva tenker du om å møte Haugesund?

- Det blir vanskelig, men vi gleder oss. Jeg syns vi er inne i en god stim, og vi går selvfølgelig etter tre poeng.

- Hvorfor har dere nå vunnet tre kamper på rad?

- Vi har vært best i alle kampene, og vi har fått en tro på tingene. Vi arbeider godt på treningsbanen, og man kan se at vi begynner å finne noen nye nyanser i vårt spill. Vi er også mer hissige når vi presser. Vi vinner flere baller, og får flere kontringsmuligheter. Det er i hvert fall noen av grunnene. Så når går vi etter en fjerde seier!

- Syns du dere endelig spiller fin fotball?

- Nei, ikke så veldig flott. Men det skal det heller ikke være alltid. Vi kan sagtens bli bedre. Vi kan bli mye bedre til å holde på ballen, men jeg syns vi spiller effektivt. Vi prøver selvfølgelig også å spille flott, men det er ikke alltid det lykkes. Men det arbeider vi med.

- Men det blir altså bedre og bedre?

- Ja, det syns jeg. Det kan man også se i de siste par kampene. Vi blir bedre til å spille.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg konsentrerer meg å om trene» i forumet! Diskutér «- Jeg konsentrerer meg å om trene» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb