English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Jeg får gjøre litt hva jeg vil
Skrevet av Marius Dahl, 11. august 2014, 08:53

Han har kommet godt i gang under den nye trenerepoken på Lerkendal. Mikkel Diskerud takker Kåre Ingebrigtsen for måten han blir benyttet på.


Foto: Thomas Karlsen

- Jeg vet ikke hva det er, men jeg føler jeg har blitt hakket hvassere. Mange sier det i hvert fall! Kommer til sjanser og bidrar på min egen måte. Fornøyd med det, så får bare fortsette videre med det. Men jeg vet ikke hva årsaken er, sa Mix etter gårsdagens 3-2-seier over Start på hjemmebane.

- Jeg merker at kombinasjonene og relasjonene sitter, det er sikkert en sammensetting av mye som er bygget opp de siste årene og rollen jeg har fått fra Kåre og hvordan han ønsker å bruke meg. Jeg får gjøre litt hva jeg vil innenfor en del områder, så jeg koser meg, avslører Mix.

Han startet selv opphentingen etter å ha flikket inn 1-2 på corner. Trønderne kom tidlig under 0-2 på bare to sjanser fra sørlendingene.

- Vi merket at det var urettferdig da Start ledet 2-0. De hadde jo bare to sjanser til da. Vi ble ikke deppa, vi hadde masse energi. Vi skulle vise hvor gode vi var og de siste 20-25 minuttene av første omgang var årsbeste. Man så at alle koste seg og hadde lyst til å vise seg frem. Det er sånn Rosenborg skal spille. Hvis vi fortsetter i den stimen i hver kamp, om ikke 90 minutter hver gang, så skal det bli vanskelig å slå oss, påstår han.

- Litt surrealistisk var det jo på 0-2, men vi spilte jo ikke forferdelig, så scorer de to mål ut av ingenting. Det var ikke snakk om å sippe, det var bare om å gjøre og score mål, slår han fast.

Det er ikke mange ganger at Rosenborg har blitt så ettertrykkelig båret inn av klapping fra hjemmefansens side etter førsteomganger i år.

- Jeg hadde lyst til å fortsette, jeg hadde lyst til å spille mer, smiler Mix.

Målet hans var definitivt en vitamininnsprøytning før årsbeste-minuttene slo inn.

- Det kommer en ball fra Ole og jeg tror den skulle vært på bakre stolpe. Men det hender jo at han slår dårlige pasninger òg, så jeg gikk på første stolpe og den sneiet meg. Jeg tror den også gikk i en annen spiller, så jeg får dele målet med Ole og han Start-spilleren, sier Mix.

Hvordan føles det å ha snudd 0-2 til 3-2?

- Det finnes nesten ikke noe bedre. Heller det enn å vinne 1-0 etter en sen scoring, da er det bedre å snu 0-2 til 3-2. Det viser moralen i laget og at vi kan score mål, sier Mix.

I kveld stenger altså overgangsvinduet og slik rbkweb.no skrev i går, skal Holmar Örn Eyjolfsson være klar for Rosenborg. Da Mix ga sine kommentarer i går kveld var derimot ikke nyheten om islendingen kjent.

- Det hadde vært artig å få inn nye fjes, men det er kanskje ikke like viktig nå som vi røk ut av europaligaen. Sportslig ledelse tar seg av om noen skal inn eller ut. Hvis det er oss i garderoben som skal ut og levere en knallhøst, så tar vi utfordringen, sier Mix.

Rosenborg er kanskje ikke like attraktive nå som Europa League er over for deres del?

- Jo, det er vi. Rosenborg er Rosenborg. Atmosfæren og rammen rundt klubben er størst i Skandinavia. De skal ligge i toppen hvert år, så attraktivt tror jeg det er, sier midtbanespilleren.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg får gjøre litt hva jeg vil» i forumet! Diskutér «- Jeg får gjøre litt hva jeg vil» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb