Utskrift fra rbkweb.no

- Vi klarer ikke å flytte ut laget
Skrevet av Thomas Myren, 13. juli 2014, 20:40

Rosenborg ble liggende altfor lavt, og lot Vålerenga styre spillet og til slutt også utligne.


Foto: Thomas Karlsen

OSLO (rbkweb.no): - Førsteomgangen er jevn. Vålerenga har òg store sjanser som de kan score på, mens vi er effektive og scorer to på våre fire-fem sjanser, innleder Per Joar Hansen.

- I andreomgangen starter vi veldig svakt. I begynnelsen av omgangen blir vi fryktelig passive, og vi gir Vålerenga masse innlegg, cornere og innkast. Det ligger dessverre 2-1 i lufta.

- Vi klarer liksom ikke å flytte ut laget. Vi er heller ikke rolige med ballen. Så kommer scoringa på bakre stolpe, som i ettertid dessverre viser seg å være offside. Men sånn er fotballen.

- Da får igjen Vålerenga energi, og vi klarer liksom ikke å flytte beina godt nok. Vi klarer liksom ikke å holde den defensive strukturen godt nok. I tillegg når vi vinner ballen, så blir vi altfor urolige og mister den altfor lett. Det gjør at det blir en veldig åpen kamp igjen.

- Heller ikke mot Haugesund greide dere å snu kampbildet da det lå scoringa i lufta.

- Det var en spesiell kamp, men vi slipper til for mye målsjanser i mot. Kampene blir for åpne ut i fra hvordan vi vil ha det. Sånn isolert sett er det ikke "fy, skam" med ett poeng borte mot Vålerenga på Ullevaal. Vålerenga var bra i dag, de har et godt lag og har ikke tapt på masse hjemmekamper, er i god form og i flyten. Så det er et lag på den andre halvdelen òg.

- Men ett poeng blir for lite når lagene foran vinner.

- Selvfølgelig er det trepoengere som monner. Men nå har vi spilt halvparten av Tippeligaen, og vi har de poengene vi har. Vi må hele tida fokusere på å bli bedre: Ha gode treninger, og komme ut på som et bedre lag helg for helg. Det er det vi får gjort noe med.

nyheter
forum