English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Rosenborg - Stabæk 1-3
Skrevet av Thomas Myren, 16. mai 2014, 20:57

RBK ble igjen ydmyket på festkvelden.


Foto: Thomas Karlsen

- Det er nesten utilgivelig
- Det er en ond sirkel
Forstår fansens frustrasjon
- Vi skal reise oss sammen
Bilder fra Rosenborg - Stabæk


- Det er klart det er tungt å tape når vi byr opp til fest og har full stadion. Rammen rundt kampen er fantastisk, så skuffer vi sånn. Vi skulle gjerne ha levert noe helt annet. 16. mai er en festdag og det er morsomt å ha fulle tribuner. Da er det ekstra skuffende at vi ikke kan by på mer enn det vi gjør. Vi er veldig, veldig skuffet over oss selv, sa Tore Reginiussen.

Mens Rosenborg i mange år var utilnærmelige i publikumsfestene før grunnlovsdagen, har statistikken nå begynt å bli stygg med bare én seier på de fire siste 16. mai-oppgjørene og bare fire seiere på de elleve siste.

- Vi startet som vi skulle: Vi sa vi skulle gå rett i strupen på dem, og det gjorde vi. Men så er det en variabel 1. omgang. Vi har noen sjanser, men det er ting som ikke er gode nok. Vi går til pause med en følelse av at du ikke har prestert bra, men samtidig fortjener du ikke å ligge under, sa Morten Gamst Pedersen.

Før minuttet var spilt, hadde nemlig Riku Riski skutt i tverrligger før Tobias Mikkelsen satte returen i innsida av stolpen. Søderlund hadde deretter flere brukbare sjanser. I stedet sprang Fredrik Brustad i fra Mike Jensen og sørget for borteledelse.

Tore Reginiussen utlignet etter pause med heading tilbake mot nærmeste stolpe på corner fra Gamsten. Så skulle Søderlund ha sørget for at kampen ble snudd. Først fikk han avsluttet alene med keeper. Så bommet han på ballen foran åpent mål på innlegg fra Mikael Dorsin.

- Jeg burde så klart ha scoret mål. Det er for jævlig. Jeg setter jo den sjansen ni av ti ganger - eller 99 av 100. Hadde jeg scoret der, så hadde vi garantert vunnet kampen, hevdet rogalendingen.

Stabæk var derimot effektive: Luc Kassi volleysparket i mål et lurt framspill, før Jensen igjen ble løpt i fra da Franck Boli kontret inn 1-3.

- All ære til dem for det. Det er av og til sånn fotballen er, men det er jævlig irriterende, konstaterte Morten Gamst Pedersen.

PS! Bernt Sørmo (17) var på benken i seriekamp for første gang.
PPS! RBK har bare én seier på de siste åtte hjemmekampene med helhvite drakter.

Kampfakta

ROSENBORG1-3Stabæk
Tore Reginiussen 52Fredrik Brustad 26
Luc Kassi 73
Franck Boli 79

Fredag 16. mai 2014 19:00
Tippeliga, Lerkendal stadion
20 442 tilskuere og vist på TV2

Rosenborg [4-2-3-1]
Alexander Lund Hansen - Jonas Svensson (John Chibuike 82), Stefan Strandberg, Tore Reginiussen, Mikael Dorsin - Mike Jensen, Daniel Berntsen (Nicki Bille 75) - Tobias Mikkelsen (Pål André Helland 70), Riku Riski, Morten Gamst Pedersen - Alexander Søderlund

Gult kort RBK: ingen

Ubenyttet reserve: Daniel Örlund, Jørgen Skjelvik, Ole Selnæs og Bernt Sørmo


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Stabæk 1-3» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Stabæk 1-3» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb