English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Ta en titt på antall kamper jeg har startet
Skrevet av Marius Dahl, 2. mai 2014, 18:15

Ole Selnæs startet sin første seriekamp for året mot Sogndal. Spørsmålet er hvor lenge han blir i Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen
SOGNDAL (rbkweb.no): - Ingenting er jo avklart ennå. Ingen dører er lukket, så det spørs hva som skjer. Jeg tenker utelukkende på egen utvikling, det er alt jeg kan si, sier unggutten med utgående kontrakt.

- Hva tenker du om at du får starte etter disse Viking-ryktene som har svirret?

- Jeg er jo Rosenborg-spiller, så de i klubben ser på meg som det. Jeg ser på det som helt naturlig at jeg er aktuell til å starte.

- Hva skal til for at du skal forlenge med Rosenborg?

- At de sier og viser at de skal satse 100 prosent på meg, at jeg får spilletid og tillit.

- Føler du ikke at du har fått det?

- Det skal jeg ikke stå her og si rett ut, men ta en titt på antall kamper fra start, så kan du konkludere selv.

Ryktene tenker han derimot ikke så mye på, skal vi tro midtbanespilleren.

- Skal jeg være helt ærlig, så går det inn det ene øret og ut det andre. Det er en del av fotballen og det bryr meg midt på ryggen, sier han.

- Jeg ønsker selvfølgelig å spille hver kamp og også på søndag. Så jeg skal gjøre alt jeg kan for å gi alt på trening og når jeg får sjansen i kamp. Til syvende og sist er det ikke jeg som tar ut laget, så vi får se. Jeg er veldig gira på å få spille og regner med å være høyaktuell fremover.

Unggutten var dog ikke kjempefornøyd med egen innsats mot Sogndal.

- Helt greit. Det ble en slitekamp, ble mange dueller og dødballer fra deres side, i tillegg til mye løping. Jeg skulle ønske det ble mer spill, men vi kriget til oss tre poeng og det var tross alt det viktigste, sier Selnæs.

- En litt typisk kamp her i Sogndal, kanskje?

- Det er jo sånn de ønsker å spille, så det er ikke så overraskende. De trykker bra på og er ekle å møte. I tillegg, det er litt teit å skylde på kunstgress for det er mye bra baner i Tippeligaen, men denne i Sogndal er rævva. Ballen humper og spretter i vei og er vanskelig å spille på. Men som sagt, vi skulle styrt mer av banespillet, sier han.

Sogndal tok tidlig ledelsen 1-0, slik Bodø/Glimt gjorde for to uker siden og slik Brann gjorde på Lerkendal søndag. Men ingen har kampene har endt med tap og med to seiere.

- At vi kommer bakpå hele tiden er ikke bra, det må vi jobbe med. Men det viser jo at vi er langt fra ferdig bare fordi vi kommer under med en eller to. Vi har såpass med kvalitet i laget at vi evner å snu det, sier han.

- Sliteseiere er veldig deilig å ta med seg. Å krige seg til seiere er godt, så vi har en god følelse nå. Spillet kunne vært mye bedre, men nå har vi to strake seiere og går mot tre mot Molde på søndag, avslutter Selnæs.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ta en titt på antall kamper jeg har startet» i forumet! Diskutér «- Ta en titt på antall kamper jeg har startet» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb