English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Har prestert når jeg har fått sjansen
Skrevet av Thomas Myren, 22. februar 2014, 19:28

Hvordan føles det endelig å ha fått mye tillit, Daniel Berntsen?


Foto: Thomas Myren

- Det føles deilig! Jeg har fortsatt mye å gå på. Det var en midtperiode i 2. omgang i dag som jeg er særdeles misfornøyd med, men ellers så syns jeg det var greit. Det er ennå ei lita stund igjen til seriestart, så jeg skal få luket bort en del småting, analyserer Berntsen til rbkweb.no.

- Føler du at du har tatt steg i vinter?

- Jeg har jobbet mye med det defensive og mye med hodet mitt. Som sagt har jeg fortsatt litt å gå på, men jeg har fått beskjed om hva jeg skal jobbe med, og det har jeg jobbet steinhardt med.

- Det føles bra akkurat nå. Men jeg må bare fortsette å ta dag for dag. Jeg får ta det som det kommer.

- Du forventer større konkurranse når Diskerud og Selnæs kommer i gang?

- Konkurranse skal det være, men jeg syns jeg har prestert når jeg har fått sjansen. Så får trenerne ta ut laget. Det får blir som det blir.

- Sist skrøt Perry av samspillet til deg, Skjelvik og Riski. Hvordan syns du det fungerte i dag?

- Det ble vanskeligere i dag, men jeg syns vi har gode relasjoner. Vi kommer gjennom på venstresida: Jeg har et par innlegg der Riku spiller meg gjennom, og jeg spiller Riku gjennom. Så det er tendenser. Det gjelder bare å få det ut til ordentlige målsjanser. Så blir det bra!

- Hva sier du om 0-0 mot Sundsvall?

- Vi åpnet veldig bra, og så begynte vi med litt mye rart utover i førsteomgangen. Men vi har stort sett grei kontroll defensivt hele tida; de skaper ikke en skit.

- De lå med samtlige mann på egen tangent, så det ble vanskelig. Men jeg syns vi har tatt steg når det gjelder spill mot etablert forsvar. Det var ikke noen stor kamp fra oss, men det er tendenser: Vi viser at vi kan det, bare vi får terpet nok på relasjoner.

- Dere var ikke like effektive som sist.

- Nei, det var vi ikke. Vi kom oss fram til siste tredjedel på banen; det var der det stoppet litt opp. Det handler om relasjoner og nøyaktighet. Det er fortsatt én måned igjen til seriestart, så det ser bra ut, syns jeg! smiler Daniel Berntsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Har prestert når jeg har fått sjansen» i forumet! Diskutér «- Har prestert når jeg har fått sjansen» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb