English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tor Trondsen

Tor Trondsen
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Tor Edvin Trondsen
Født 03.09.1976
Fødested Trondheim
Høyde / vekt 188 cm / 83 kg
KARRIERE
Posisjon Forsvar
Draktnummer 4
Andre klubber Utleira, Nardo, Moss, Fredrikstad
I RBK perioden 2000-2002
Overgangssum 8 000 000 kr
Landslag U21-kamper


Seint høsten 1999 ble Rosenborg og Moss enige om en overgang for Tor Trondsen. Trondheims-gutten fortsatte imidlertid i Moss fram til sommeren 2000.

Trondsen, som hadde utviklet seg til en god midtstopper i løpet av årene i Moss med Knut Torbjørn Eggen som trener, var selvfølgelig glad for å komme tilbake til hjembyen. Mange mente naturligvis at åtte millioner var vel mye å betale for en lokal unggutt (Trondsen var 23 da avtalen ble gjort). I alle fall er det liten tvil om at Rosenborg kunne ha fått ham for en brøkdel av prisen hvis de hadde hentet forsvarsspilleren mens han ennå spilte for Nardo.

RBK-karrieren begynte bra med fast plass på laget våren 2001. Men utover sommeren, da RBK spilte seks seriekamper på rad uten seier, mistet hanplassen på laget. Spesielt var 0-3-tapet borte mot Stabæk ødeleggende for Trondsen. I den kampen ble både han og Erik Hoftun løpt i fra av hurtige Stabæk-spillere.

Christer Basma overtok etter hvert plassen til Trondsen, som i stedet ble leid ut til gammelklubben Moss i juli og august. Der ble han skadet, og mistet resten av sesongen.

Sesongen 2002 spilte Tor kun fire seriekamper for Rosenborg, før han i slutten av august ble utleid til 2. divisjonsklubben Fredrikstad. Det ble en stor suksess både for FFK og Trondsen sjøl. Han storspilte i midtforsvaret sammen med den tidligere landslagsspilleren Tore Pedersen, og det endte med opprykk til 1. divisjon. Leieavtalen ble forlenget, og etter nok et opprykk, denne gang til Tippeligaen, ble Trondsen i desember 2003 solgt til østfoldingene for 500 000 kr + inntil 500 000 ekstra etter et visst antall spilte kamper.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb