English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Lars Stubhaug

Lars Stubhaug
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Lars Røthing Stubhaug
Født 18.04.1990
Fødested Haugesund
Høyde / vekt 182 cm / 78 kg
KARRIERE
Posisjon Keeper
Draktnummer 30
Andre klubber Vard Haugesund, Everton, Strømsgodset, Hønefoss
I RBK perioden 2014-2014
Overgangssum gratis
Landslag U21-, G19-, G18-, G17-, G16- og G15-kamper


Den tidligere U21-landslagskeeperen trente med Rosenborg vinteren 2013 mens Daniel Örlund var i opptrening etter kneoperasjon. Han meldte aldri offisielt overgang, og var bare reserve til Alexander Lund Hansen, men fikk spille treningskampene mot Shakhtar Donetsk, Olimpija Ljubljana og Ranheim før Örlund var friskmeldt.

Etter gjestespillet bestemte Stubhaug seg for å legge opp, men ble raskt tilkallingsvikar hos Strømsgodset. Han voktet målet for gamleklubben mot Hallingdal i NM og Debrecen i europaligaen før han ble heltidsstudent ved Handelshøyskolen i Bergen.

Tre dager før seriestart i 2014 var han plutselig tilbake i Trondheim. Han skrev kontrakt ut året, men skulle i utgangspunktet bare være tilgjengelig mens Örlund er ute i noen uker etter nok en kneoperasjon.

Én måned som reserve ble rundet av med debut mot Orkla i NM før Stubhaug reiste hjem til Bergen for å ta eksamen. I juni var han tilbake på benken, da Alexander Lund Hansen sleit med hjernerystelse.

"Lunna" fikk en ny smell i hodet senere på sommeren, og mistet resten av sesongen. I mellomtida hadde Kåre Ingebrigtsen blitt ny trener, og han valgte i stedet å gi juniorkeeper Jacob Storevik tillit som reserve til Örlund. Dermed forsvant Stubhaug i det stille.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb