English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Jacob Storevik

Jacob Storevik
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Jacob Storevik
Født 29.07.1996
Fødested Førde
Høyde / vekt 186 cm / 83 kg
KARRIERE
Posisjon Keeper
Draktnummer 33
Andre klubber Tambar, Florø, Levanger
I RBK perioden 2012-2015
Overgangssum ukjent
Landslag G19-, G18-, G17-, G16- og G15-kamper


Florø spilte seg fram til en sensasjonell semifinale mot Rosenborg i G16-NM i 2011. RBK vant, men var såpass imponerte over Jacob Storevik at han ble invitert på prøvespill. G15-landslagskeeperen fikk prøve seg på juniorlaget i NextGen-serien, og bidro sterkt til 2-0-seier over Ajax.

Rosenborg var overbevist, og skrev kontrakt i januar 2012. Noen dager senere ble det purunge keepertalentet med på treningsleir i Spania, men fullførte så vårsesongen i Florø før han flyttet nordover.

Fordi Erik Bråthen sleit med hofta, ble Storevik ved ankomst Trondheim umiddelbart hospitant i A-stallen og tredjekeeper bak Daniel Örlund og Alexander Lund Hansen.

Jacob Storevik fortsatte å imponere både i NextGen-serien og i G19-NM, der han ble matchvinner i finalen mot Brann med både scoring og redninger i straffesparkkonkurransen.

Fordi Örlund først var i opptrening etter skade, mens "Lunna" deretter ble bedt om å prioritere treninger med lagkameratene, voktet Storevik målet i 17 av 26 kamper for RBK2 i 2. divisjon i 2013.

Året etter sleit både Örlund og Hansen med skader, og Storevik fikk igjen spille fast for reservelaget. Dessuten var han med som innbytter på førstelaget hele høsten.

Men RBK2 rykket ned til 3. divisjon, og Storevik ønsket seg videre. Han forlot Lerkendal i favør Levanger da kontrakten da gikk ut i juli 2015.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb