English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Elba Rashani

Elba Rashani
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Elbasan Rashani
Født 09.05.1993
Fødested Hillerstorp, Sverige
Nasjonalitet Kosovo
Høyde / vekt 181 cm / 71 kg
KARRIERE
Posisjon Angrep
Draktnummer 15
Andre klubber Skarphedin, Odd, Brøndby
I RBK perioden 2016-2017
Overgangssum ukjent
Landslag A-, U21-, G19-, G18-, G17- og U20-kamper


Etter å ha imponert for Odd ble Rashani med utgående kontrakt solgt til Brøndby for seks millioner kroner sommeren 2014.

Tida i København ble ganske tung med benkesliting for vingen. Løsninga ble utleie til Rosenborg sesongen 2016 som erstatter for solgte Tobias Mikkelsen.

- Venstrekant i 4-3-3 er der jeg passer og trives best. Jeg kan brukes på begge sider, men jeg liker at jeg kan stå bredt, få ballen, dra av backene og vise meg fram offensivt. Jeg liker å bruke venstrebeinet mitt nedover i banen, slo Elba Rashani fast.

Debutsesongen ble preget av lyskeproblemer. Han fikk en del spilletid da Yann-Erik de Lanlay sleit med kneskader, men ble aldri fast på laget. Likevel valgte Rosenborg å benytte seg av kjøpsopsjonen.

I 2017 ble Milan Jevtovic leid inn, og serberen spilte fast sammen med Pål André Helland. Samtidig sleit Rashani med to lårskader.

Da de Lanlay var tilbake på sommeren, konkluderte Rosenborg med at man ville skille lag med Rashani bare et halvår etter kjøpet. Ferden gikk tilbake til Odd for rundt én million kroner.

Elba Rashani representerte Norge på aldersbestemte landslag, men bestemte seg for å bytte til Kosovo og fikk sin A-landslagsdebut høsten 2015.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb