English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Osei Oviasu

Osei Oviasu
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Osei Kwaku Oviasu
Kallenavn Ozzy
Født 02.09.1990
Fødested Kumasi, Ghana
Høyde / vekt 184 cm / 70 kg
KARRIERE
Posisjon Forsvar og midtbane
Draktnummer 29
Andre klubber Nidelv, Ranheim
I RBK perioden 2010-2011
Overgangssum fra egen stall
Landslag ingen kamper


"Ozzy" fikk være med i troppen til treningskampen mot Helsingborg allerede i 2008, og spilte året etter den reservepregede kampen mot Ranheim.

Til tross for manglende offisiell debut fikk han en noe spesiell seniorkontrakt foran 2010-sesongen: Han beholdte plassen i den såkalte toppgruppa i yngres avdeling samtidig som han faktisk hadde deltidsjobb som banemannskap på Lerkendal utenom treningene.

- Det er egentlig to årsaker: Det ene er å tjene litt bedre, og det andre er å ha enda bedre struktur i hverdagen. Han går ikke på skole lenger, og å ha noe annet å gjøre enn bare å spille fotball tror vi fortsatt er lurt for unge spillere, argumenterte Erik Hoftun.

Mot Lillestrøm i juli 2010 lot Nils Arne Eggen Oviasu for første gang være med i troppen til en obligatorisk kamp, og han fikk deretter være med på benken i flere kamper både i serie og europaliga. Oviasu, som kom til Norge i 2001, spilte også avskjedskampen til Roar Strand og treningskampen mot Mechelen.

Dette kombinert med gode prestasjoner på trening var nok til å få en ny ettårskontrakt for spilleren, som har vekslet mellom midtforsvar og midtbane:

- Han har vel kanskje størst potensial som midtstopper, men han har spilt i flere posisjoner. Og en av grunnene til at vi har prøvd ham i flere posisjoner er at vi ikke er helt sikre på hva som er den beste posisjonen for ham, innrømmet Hoftun.

For å være sikret nok spilletid, ble Oviasu i januar 2011 lånt ut til Ranheim. Oppholdet var forholdsvis vellykket, og ble forlenget ut året.

Samtidig måtte han forlenge kontrakten med RBK med et halvår ettersom regelverket ikke tillater utlån av spillere med utgående avtaler.

Det lå likevel hele tida i kortene at hans dager var talte i Rosenborg, sjøl om han fortsatt ikke hadde spilt noen offisiell kamp. Ved nyttår ble han gitt bort gratis til Ranheim.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb