English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Tom Erik Nordberg

Tom Erik Nordberg
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Tom Erik Heir Nordberg
Født 10.07.1985
Fødested Levanger
Høyde / vekt 195 cm / 88 kg
KARRIERE
Posisjon Forsvar
Draktnummer 17
Andre klubber Vuku, Verdal, Sparta Enschede, Levanger, Ranheim, Haugesund, Bodø/Glimt
I RBK perioden 2010-2011
Overgangssum ukjent
Landslag ingen kamper


Karrieren til Vuku-karen skjøt fart etter overgangen fra Levanger til Ranheim vinteren 2010. Fra første dag imponerte han i 1. divisjon, og det første Nils Arne Eggen gjorde som ny trener var å hente Nordberg til et vellykket prøvespill på Lerkendal.

I august skrev den hodesterke midtstopperen under kontrakt ut 2011, men han ble umiddelbart lånt tilbake ut til Ranheim, som i opprykkssessongen spilte kvalifisering for eliteserien.

- Det er artig at det ordnet seg til slutt. Alle fotballspillere har en egoist i seg som vil spille, men det er klart at når man kommer til en klubb som Rosenborg så er det mye bra spillere - det er ikke noe tvil om det. Rent objektivt blir det tøft, men man går jo for å være med, fortalte Nordberg, som spilte for Sparta Enschede mens han studerte fysioterapi i Nederland.

I januar 2011 sluttet han seg til RBK, men gleden ble kortvarig. Han var bare et femtevalg bak Simen Wangberg, Mattias Bjärsmyr, Jon Inge Høiland og Alejandro Lago i treningskampene, og med Jim Larsen i tillegg på vei inn, bestemte RBK seg for å leie ham ut til Haugesund i vårsesongen.

Lånet var vellykket med 14 seriekamper og to mål. Rogalendingene ønsket likevel ikke å kjøpe ham fri; regelverket tillater ikke utlån av spillere med utgående kontrakter.

I stedet ble det permanent overgang til Bodø/Glimt i en byttehandel med Per Verner Rønning.

Dermed var Rosenborg-karrieren over før den hadde begynt: Nordberg fikk ingen offisielle kamper, og ble stående med kun fire treningskamper, derav én fra start mot sin nye arbeidsgiver.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb