English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Morten Moldskred

Morten Moldskred
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Morten Opsahl Moldskred
Født 13.06.1980
Fødested Ulsteinvik
Høyde / vekt 176 cm / 75 kg
KARRIERE
Posisjon Angrep
Draktnummer 10
Andre klubber Haddal, Hødd, Moss, Aalesund, Haugesund, Tromsø, Aarhus
I RBK perioden 2010-2012
Overgangssum 3 500 000 kr
Landslag A-kamper


Allerede seinhøsten 2008 vurderte RBK å hente Moldskred fra Tromsø, men det første forsøket kom påfølgende sommer. Budet på 4,5 millioner kroner ble derimot avvist.

Ettersom sunnmøringen ikke ønsket å forlenge kontrakten, gjorde Rosenborg et nytt forsøk i januar 2010. Denne gang ble klubbene enige om en overgang verdt 3,5 millioner - et beløp som kunne stige til fem millioner.

- Han har prestert bra i mange sesonger, og har spisskompetanse i forhold til gjennombruddskraft og hurtighet. Han er god til å time løp, og vil utfylle de andre spillerne våre, skrøt Erik Hoftun.

Debutsesongen fikk en veldig nølende start, og måltørken Moldskred hadde opplevd det siste halvåret i Tromsø ble forlenget. Først langt ut på sommeren fant han nettmaskene i serien. Han ble til slutt plassert på benken. Helt på tampen fikk han en liten opptur med Nils Arne Eggen som trener.

Oppkjøringa i 2011 ble ødelagt av et tretthetsbrudd i bekkenet og påfølgende operasjon. Han kjempet seg tilbake, men ble igjen vraket da Borek Dockal, Mohammed-Awal Issah og John Chibuike ble kjøpt på sommeren.

RBK var naturligvis skeptiske til å forlenge kontrakten med Moldskred, og det hele endte med overgang til Aarhus i januar 2012.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb