English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Milan Jevtovic

Milan Jevtovic
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Milan Jevtovic
Født 13.06.1993
Fødested Cacak, Serbia
Høyde / vekt 184 cm / 70 kg
KARRIERE
Posisjon Angrep
Draktnummer 26
Andre klubber Borac Cacak, Linz, Bodø/Glimt, Antalyaspor
I RBK perioden 2017-2017
Overgangssum innleid
Landslag ingen kamper


Bodø/Glimt leide den serbiske vingen fra Linz i 2016. Etter å imponert det første halvåret valgte Antalyaspor å kjøpe ham fri fra kontraktene i både Østerrike og Norge.

Jevtovic lyktes ikke like bra i Tyrkia. Etter fattige sju innhopp fikk RBK i januar 2017 derfor mulighet til å leie ham ut august.

- Vi hadde kjennskap til ham før han dro til Bodø. Han er en spennende spiller, som utviklet seg veldig bra i Bodø/Glimt. Han har lært seg å spille 4-3-3. Vi var inne i bildet da han gikk videre til Antalya i Tyrkia, men da var det umulig for oss. Nå var det mulig å få ham på lån. Og det syns vi var veldig bra for oss, smilte Kåre Ingebrigtsen.

Yann-Erik de Lanlay var i opptrening etter korsbåndoperasjon, og Jevtovic gikk rett inn på laget. Seriedebuten mot Odd ble kronet med drømmemål. Han fulgte opp med viktige fulltreffere utover våren og forsommeren, da Nicklas Bendtner sleit med målformen.

På seinsommeren var de Lanlay tilbake. Likevel ble leieavtalen forlenget. Konkurransen ble imidlertid tøffere fra nyinnkjøpte Samuel Adegbenro og Jonathan Levi. Jevtovic var dermed ikke lenger noe førstevalg.

Rosenborg vurderte likevel å kjøpe serberen. Et priskrav fra Antalyaspor på 1,5 millioner euro ble for høyt, og Jevtovic forlot Lerkendal etter den ene sesongen.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb