English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Martin Høyem

Martin Høyem
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Martin Høyem
Født 16.01.1982
Fødested Trondheim
Høyde / vekt 188 cm / 77 kg
KARRIERE
Posisjon Forsvar og angrep
Draktnummer 24
Andre klubber Sjetne, Strømsgodset, Molde
I RBK perioden 2001-2003
Overgangssum fra egen stall
Landslag G18-kamper


Martin Høyem fikk prøve seg i noen treningskamper mens fotball-EM pågikk i Nederland og Belgia sommeren 2000. Han gjorde sin saker bra og scoret flere mål, blant annet mot Werder Bremen i en TV-sendt kamp i Tyskland.

Etter i tillegg å ha spilt bra for RBK2, ble juniorspilleren i juni 2001 tatt opp i A-stallen. I løpet av kort tid ble spissen omskolert til midtstopper. Både Høyem selv og trenerne mente nemlig at kvalitetene hans fikk bedre spillerom bak på banen. Martin Høyem imponerte i forsvarsrekka til RBK2 sesongen 2002, men det var vanskelig å slippe til på førstelaget.

Vinteren 2003 spilte unggutten flere treningskamper og imponerte. Blant annet var Brann og FK Haugesund interesserte i å kjøpe ham. Men så måtte han operere kneet, og det ble umulig å kjempe om en plass på laget.

Utpå sommeren ble Torjus Hansén kjøpt, og dermed havnet Høyem enda lengre bak i midtstopperkøa. Han ble utleid til Molde, men alt han fikk spille var en liten halvtime som innbytter mot KI Klaksvik i UEFA-cupkvaliken.

Til tross for minimalt med spilletid, valgte Martin Høyem å takke ja til en toårskontakt da Molde i desember ønsket å beholde ham.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb