English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Albert Berbatovci

Albert Berbatovci
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Albert Berbatovci
Født 17.02.1989
Fødested Pristina, Kosovo
Nasjonalitet Norge
Høyde / vekt 179 cm / 73 kg
KARRIERE
Posisjon Midtbane
Draktnummer 16
Andre klubber Kattem, Stavanger, Ranheim
I RBK perioden 2007-2009
Overgangssum fra egen stall
Landslag G19- og G18-kamper


Flere rutinerte juniorspillere takket for seg etter 2005-sesongen, og det utnyttet Berbatovci, som kom til Norge fra Kosovo som treåring. Den løpssterke Kattem-gutten etablerte seg som indreløper på RBK2, og spilte seg også inn på G18-landslaget.

I juli 2007 fikk både han og kompisen Jo Sondre Aas for første gang være med i kamptroppen i serien - hjemme mot Aalesund. Noen uker senere imponerte Berbatovci stort i junior-eliteturneringa på Hamar - ikke minst i den TV2-sendte finalen, der RBK banket Lyn.

Han ble deretter hospitant i A-stallen, og innsatsen på trening ble behørig belønnet i den andre uka i desember: Førstelagsdebut og mål mot Ranheim ble fulgt opp med deltakelse under treningsleiren i Tyskland og påfølgende signering av seniorkontrakt ut 2010.

I kondisjonstestene den første vinteren viste Berbatovci prov på å bli en ny Roar Strand, og framtidsutsiktene virket veldig lyse. RBK-debuten kom i cuptapet mot Kristiansund og han fikk også prøve seg mot Ekranas i Intertoto-cupen.

Deretter ble det verre å få slippe til. Vadim Demidov ble tidvis flyttet fram på midtbanen og i tillegg ble Anthony Annan kjøpt inn. Det ble ikke mer spilletid i 2008.

Håpet var at Berbatovci i stedet skulle få spille mye i 1. divisjon på utlån til nyopprykkede Stavanger. Slik gikk det ikke. Etter bare å ha starte fem av 18 kamper valgte Berbatovci i august å avbryte utlånet og vende tilbake til Trondheim.

Det ble derimot bare verre ettersom Berbatovci aldri gjenvant sin tidligere faste plass på RBK2. Derfor kom det som ingen overraskelse at han forlot Rosenborg til fordel Ranheim i desember 2009.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb