English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Jo Sondre Aas

Jo Sondre Aas
foto: Studio-G
FAKTA
Fullt navn Jo Sondre Aas
Født 02.07.1989
Fødested Orkanger
Høyde / vekt 186 cm / 84 kg
KARRIERE
Posisjon Angrep
Draktnummer 21
Andre klubber Rennebu, Moss, Ranheim
I RBK perioden 2007-2010
Overgangssum fra egen stall
Landslag U21-, G19-, G18- og G17-kamper


Aas ble hentet i 2006, og begynte umiddelbart å banke inn mål for RBK2 i 2. divisjon. Den store og sterke spissen fra Rennebu har også etablert seg på de aldersbestemte landslagene.

Våren 2007 skjedde det mye: Først skjøt han juniorlaget til finalen i en større turnering i Spania. I gruppespillskampen mot Real Madrid scoret han etter et fint soloraid da Rosenborg greide 2-2. Den spanske storklubben ble så imponert at de inviterte Aas på prøvespill, hvor han igjen overbeviste med hattrick i en treningskamp for C-laget.

Men Jo Sondre Aas takket nei til ungdomskontrakt i Spania, og ble i juni 2007 i stedet belønnet med RBK-debut mot Skeid i cupen. Første seriekamp kom mot Vålerenga samme sommer.

Forventingene var store foran 2008-sesongen, men fikk bare starte i cuptapet mot Kristiansund. I tillegg fikk han til sammen 16 innhopp i serie, NM, Intertoto- og UEFA-cup. Ekstra konkurranse fra nyinnkjøpte Kjell Rune Sellin og innleide Besart Berisha må ta deler av skylda.

I desember 2008 ble det derfor klart at Aas skulle bli leid ut til Moss kommende sesong for å få mer spilletid. Han spilte rimelig fast i 1. divisjon, men valgte i august å bryte avtalen - delvis på grunn av hjemlengsel. I stedet ble han samme høst lånt ut til Ranheim.

Låneavtalen ble forlenget ut 2010, og Aas presterte igjen godt i 1. divisjon. Det var likevel ikke nok til at RBK ville gi ham ny kontrakt.

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb