Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Deilig at det løsner litt for meg offensivt
Skrevet av Thomas Myren, 8. november 2023, 18:43

Leo Cornic serverer mål etter å ha spilt seg inn på Rosenborg-laget igjen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Høyrebacken ble foretrukket mot Stabæk. Etter karantene mot Vålerenga var han tilbake mot Molde.

- Det er veldig fint. Jeg syns at vi har blitt tydeligere i spillesystemet. Det tar tid når du bytter formasjon og trener. Nå syns jeg at det begynner å sitte bedre. Også bygger man relasjoner. Jeg syns at jeg og Emil har en fin relasjon på sida, forteller Cornic til rbkweb.no.

Han gikk rett inn på laget etter overgangen fra Djurgården i fjor sommer. I mai ble han vraket i favør Erlend Reitan, som deretter ble stoppervikar for Markus Henriksen. I august kom Adam Andersson tilbake fra utlån og tok over plassen.

- Sånn er det. Det er ikke alltid alt går på skinner. Det handler om ikke å miste motet og bare å fortsette å jobbe på trening. Til slutt så kommer du til å få sjansen, kommenterer Cornic.

- Nå ønsker du å fullføre sesongen med å starte de resterende kampene?

- Selvfølgelig. Jeg ønsker å spille så mye som jeg kan.

- Hva gjorde dere bra mot Molde?

- Vi var "på" og tente. Vi er en gjeng som kriger, og det gjør at vi vinner flest dueller og kampen.

- Du bidro til at det ble en god start.

- Før den første målgivende pasninga får jeg ballen ute på sida. Jeg er litt alene og venter. Jeg ser at Nypan kommer, og da er det bare å gi ham ballen og se hvor den ender opp et par sekunder senere. Det er bare å løpe, og så får jeg en fantastisk pasning. Han spiller meg fri, og så tupper jeg ballen mellom beina på forsvarsspilleren og til Isak på åpent mål.

- Molde utlignet tidlig. Deretter ble det én time uten sjanser.

- De siste minuttene før pause er det veldig mye fyring og skittent spill. Vi kommer ut av det uten noen røde kort (til spillere på banen), og det gjør ikke Molde. Det tror jeg bikker litt kampen.

- Så er det ikke bare-bare å spille mot ti mann. Det kan være utfordrerende. Men vi er tålmodige utover 2. omgang og får det målet til slutt.

- Dere hadde hele tida tro på å skape en sjanse og et mål?

- Ja. Det viktige er å holde på ballen og få dem til å løpe og bli slitne. Da kommer det til å åpne seg en luke til slutt. Samtidig må vi ikke slippe til noe på kontring.

- Hva har du å si om serveringa på målet til Nypan?

- Den er fin! Det er deilig at det løsner litt for meg offensivt. Det var deilig med to assists.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Deilig at det løsner litt for meg offensivt» i forumet! Diskutér «- Deilig at det løsner litt for meg offensivt» i forumet!