English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2018
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bokhandel: Dikt i garderoben

Forfattere: Nils Arne Eggen og Ola By Rise

I denne boka har Nils Arne Eggen og Ola By Rise samlet sine yndlingsdikt. De to litteraturglade Rosenborg-trenerne har tatt med bare dikt de har et personlig forhold til.

- Dikt som jeg leser gang på gang og som jeg stadig vekk kan gråte en skvett til, var Eggens beskrivelse da samlingen ble lansert på RBK-Brakka.

By Rise som stadig vekk skriver anmeldelser av barne- og ungdomslitteratur i Adresseavisen, har plukket som en del av sin kvote dikt nettopp fra barne- og ungdomslitteraturen.

- Det har jeg funnet eksempler både med humor og alvor, også galgenhumør, sa By Rise under lanseringen og leste Anne Østgaards "Monsemann fra Mo", mens Nils Arne ga til kjenne strofer fra noen av sine perler, slike som "Jeg kjører frem gjennom strålefryd" (Bjørnson) og "Fager kveldsol smiler" (Hoffmann von Fallersleben).

- Svisker kan det kanskje kalles. Men uansett dikt som gjør godt for sjela. Det gir i alle fall fred inni deg, mener Nils Arne Eggen.

I diktsamlingen har Eggen og Ola By tatt med dikt fra blant andre Jan Erik Vold, Ivar Aasen, Olav Aukrust, Bjørnstjerne Bjørnson, Per Sivle, Inger Hagerup og Einar Økland. Diktene er delt opp i kategorier som er tilknyttet dagliglivet i fotballens verden.

Anbefales på det sterkeste!

Kjøpsinformasjon:
Utgitt av: Det Norske Samlaget, 2001
Kun kr 200,-

Kjøp boken

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2018 RBKweb