Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Skal vise hvor god jeg er
Skrevet av Thomas Myren, 4. juni 2013, 17:24

64 minutter var alt Pål André Helland fikk spille sist han var i Rosenborg. Nå er han revansjelysten.


Foto: Thomas Myren

- Helland returnerer til Lerkendal (03.06.13)
Rosenborg vurderer Helland (24.05.13)

- Dette er stort for meg. Dette er klubben min i Norge, og det har alltid vært et mål for meg - siden den dagen vi ble enige om å avslutte forholdet sist - at jeg skulle komme tilbake sterkere og vise hvor god jeg er, sier Helland til rbk.no.

Kantspilleren forlot Lerkendal i august for to år siden etter bare fem korte innhopp i serie og NM. I dag skrev han under treårskontrakt fra 1. januar med gratis overgang. Årsaken til at han slapp å vente til sedvanlige 1. juli, er at avtalen med Hødd går ut allerede 30. november.

Det gjenstår fortsatt å se om Rosenborg vil forsøke å kjøpe ham fri fra arbeidsgiveren i 1. divisjon allerede i sommer.

- Det har vært veldig spennende og lærerikt. Jeg gikk til Byåsen i 2. divisjon, og fikk på en måte en kick-start på karrieren. Jeg hadde en god høst der. Så gikk jeg til Hødd. Det var en berg-og-dalbane av en fjorårssesong, der vi nesten ikke vant noen kamper før ferien, men endte opp med å berge plassen og vinne cupen, oppsummerer hemnværingen.

- Hvorfor ble det Rosenborg igjen?

- Jeg føler det er riktig for meg. Jeg føler jeg er klar for å være med å bidra og spille. Jeg føler jeg er klar for å ta steget opp. Samtidig tror jeg Rosenborg har noe stort på gang. Det er et nytt storlag på gang. Du merker en gryende entusiasme rundt laget.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Skal vise hvor god jeg er» i forumet! Diskutér «- Skal vise hvor god jeg er» i forumet!