Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Helland avbrøt Ranheim-utlån
Skrevet av Thomas Myren, 26. mai 2010, 21:51

Pål André Helland har ikke fått tillit i 1. divisjon, og vender umiddelbart tilbake til Rosenborg til tross for at han ikke er spilleberettiget før 1. august.


Foto: Thomas Myren
20-åringen var en av de store stjernene på juniorlaget i fjor sommer, da han scoret mot Strindheim i cupen og imponerte i Amsterdam-turneringa.

For å få mer spilletid ble Helland i august likevel lånt ut til Ranheim, og avtalen med samarbeidsklubben ble senere forlenget ut inneværende sesong.

Innledningsvis fikk Helland spille en del for Ranheim, men i år har han ikke fått tillit fra trener Per Joar Hansen i det hele tatt. To kamper på benken er alt han har fått delta i 1. divisjon. Han fikk prøve seg mot Malvik i cupen, men ble byttet ut allerede ved pause og tildelt karakter 1 på spillerbørsen.

Nå velger Pål André Helland altså å avbryte utlånet. Ettersom overgangsvinduet først åpner 1. august kan han ikke spille kamper for Rosenborg, og kommer til å trene med toppgruppa inntil videre.

Helland har kontrakt med RBK ut 2011.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Helland avbrøt Ranheim-utlån» i forumet! Diskutér «Helland avbrøt Ranheim-utlån» i forumet!