Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Kommentar: Prisen man må betale
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 3. august 2008, 22:05

Ustabile prestasjoner er hva det koster å bygge et nytt RBK-lag.

I det mange regnet med at Rosenborg skulle melde seg på i gullstriden etter en stabil poengfangst de siste seks-syv kampene, ble man igjen påminnet om at Rosenborg er et lag i oppbygging.

Med flere unge spillere i en miks med en del nye så vil kamper som denne mot Tromsø komme. En tung bør er blitt lagt på unge skuldre. Spesielt tungt blir det når de rutinerte stjernespillerne heller ikke går foran og presterer.

Alt dette i en tid hvor Erik Hamrén kun har hatt laget i noen måneder og enda ikke har fått formet laget slik han ønsker det.

Vi rundt laget må bare innse realitetene. Ting vil ta tid. Resultatene vil sikkert fortsette å svinge ut denne sesongen. Det er først i neste sesong man kan begynne å gi noe bestemt svar på hvordan Rosenborgfremtiden vil se ut.

Derfor blir det tullete å skulle hugge hodet av unge spillere som vi er skuffet over etter kamper som denne. Selv om Vadim Demidov fremstår som en skygge av seg selv sammenlignet med i vår og Andreas Nordvik viste seg fra en direkte svak side på Alfheim, så må vi bare håpe på at ting stabiliserer seg på sikt og støtte opp om de unge spillerne våre.

Da vi på den ene siden først etterlyser og så applauderer at Rosenborg satser ungt og lokalt, må vi også støtte laget på dårlige dager som dette. Dette er prisen man må betale i starten av byggingen av nye Rosenborg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Prisen man må betale» i forumet! Diskutér «Kommentar: Prisen man må betale» i forumet!