Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Stødig kaptein
Skrevet av Thomas Myren, 19. november 1999, 00:00

Det nærmer seg slutten av Erik Hoftuns første sesong som kaptein på Rosenborg-skuta. Sesongen 1999 har vært Rosenborg Ballklubs beste i historien. Det har blitt både seriemesterskap, cupmesterskap og videre spill i Champions League.

Derfor kan Erik Hoftun se tilbake på en meget god debut som kaptein.

- Ja, det har vært litt av sesong, konstaterer kapteinen. 3-0 seieren på bortebane mot Borussia Dortmund vil jeg faktisk si er høydepunktet i min karriere hittil. Da viste vi at vi er et av verdens aller beste fotballag.

Hoftun har også vist seg fram i en annen draktfarge ved flere anledninger denne sesongen. Herr Hoftun har vært fast inventar på midtstopperplass med den røde landslagsdrakten på overkroppen.

- Jeg synes at det er veldig artig å spille for Norge, sier Hoftun med et smil om munnen.

- Hvis EM-troppen hadde blitt tatt ut i dag tror jeg at Nils Johan hadde lest opp navnet mitt, i alle fall håper jeg det.

Man kan nesten lure på om denne mannen noen gang har hatt noe nedturer i sin fotballkarriere.

- Selvfølgelig har jeg hatt det, bekrefter Rosenborgs nummer 3.

- Hvis jeg skal nevne en spesiell så må det være at vi bare klarte uavgjort 2-2 borte mot Olympiakos etter at grekerne utlignet bare to minutter før slutt. Men vi har løftet oss etter det!

© Rosenborg Web


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Stødig kaptein» i forumet! Diskutér «Stødig kaptein» i forumet!