Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg vil jo spille
Skrevet av Thomas Myren, 12. september 2019, 00:08

Anders Trondsen er blitt tredjevalg på sentral midtbane, men han får trolig starte mot Lillestrøm.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg vil jo spille. Jeg prøver å jobbe godt om dagen for å komme i litt bedre form, forteller Trondsen til rbkweb.no.

Mot Vålerenga ble Anders Konradsen overraskende valgt som erstatter for Marius Lundemo, som er på vei tilbake etter ankelskade. Lørdag spiller Konradsen sannsynligvis indreløper igjen fordi Mike Jensen har karantene. Treningskampen mot Strindheim tydet derfor på at Trondsen får slippe til på sentral midtbane.

- Jeg merker at det er tungt når det blir større flater, fordi det er jeg ikke så veldig vant til. Det har ikke blitt så mange matchene. Om det har blitt match, har det ofte blitt 10-15 minutter. Jeg merker at det er tungt å komme i gang, innrømmer Trondsen.

- Hvor skuffet var du over ikke å få starte mot Vålerenga?

- Jeg var jo selvfølgelig skuffet. Det skal man være. Hvis jeg ikke var skuffet, hadde jeg sluttet med en gang. Det var et lite slag i magen.

- Men jeg følte at det ikke preget meg noe veldig, da jeg kom inn mot Vålerenga. Jeg følte at jeg viste at jeg burde ha startet kampen. Det tror jeg det er flere som mener.

- Hvilket utbytte fikk du av treningskampen mot Strindheim?

- Det er alltid godt å spille fotballkamper. Jeg merker at det ikke har blitt altfor mange av dem i det siste, så det var godt å få en gjennomkjøring. Sånne kamper er godt for kroppen å få. Jeg fikk nesten 70 minutter.

- Lagkameratene scoret mange mål.

- Vi viser til tider godt angrepsspill. Kombinasjonene sitter, og det er noen veldig fine angrep. Det kunne ha blitt mål mot bedre motstand òg.

- Hva syns du om den nye landslagsspissen på topp?

- Han har ikke vært her så veldig lenge. Han hadde vel den første treninga på mandag. Men vi vet hva han er god for. Vi har sett ham bøtte inn mål på landslaget. Han er en spiss som er stor og sterk og som vinner dueller. Vi må gi ham tid, men jeg syns det er positivt det jeg har sett.

- Med tanke på mange kamper i høst er det greit at Søderlund har Johnsen å rullere med?

- Uten tvil. Men jeg tipper at hver og en av dem vil spille alle kamper. Uansett om det kommer mange kamper, har man lyst til å spille alle.

- Det merket jeg i fjor på meg selv, da jeg sleit med den hofteskaden: Jeg hadde jo lyst til å spille, selv om jeg visste det ikke kom til å gå. Det er litt sånn for dem òg, tror jeg. Ingen av dem kommer til å bli glad - selv om de bytter på.

- Dere trenger ny seier etter nok en uavgjort på bortebane.

- Det har vært veldig mye uavgjort borte. Vi har slitt litt på bortebane - spesielt på kunstgress. Vi kommer ofte veldig dårlig ut, for så å heve oss litt etter hvert. Men det er ofte vanskelig å snu det, hvis man kommer litt på bakhælene. Vi må begynne å ta trepoengere borte, ellers tror jeg det blir tøft å havne helt oppi der.

- Men hjemme er vi solide. Her har vi sett sterke ut over lengre tid. Så vi må egentlig bare forberede hodene mentalt på bortekampene - spesielt på kunstgress.

- Lillestrøm skal få kjenne på at dere vil ha seier igjen?

- Absolutt. Det skal smelle. Vi går selvfølgelig for tre poeng. Det er ikke noe annet som teller.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg vil jo spille» i forumet! Diskutér «- Jeg vil jo spille» i forumet!