Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Håper å friskmelde midtbaneduo
Skrevet av Thomas Myren, 28. juni 2017, 19:07

Rosenborg tror både Anders Konradsen og Mike Jensen blir med til Kristiansund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Konradsen har vært ute med strekk i høyreleggen siden mot Vålerenga for én måned siden, men er nå endelig på bedringens vei.

Jensen har trent alternativt de siste dagene etter å ha blitt byttet ut før pause mot Sogndal. Men skaden i høyrelåret er ikke alvorlig, og RBK har derfor berettiget håp om at også lagkapteinen kan være med til Nordmøre.

Birger Meling må derimot stå over også på mandag siden utvisninga i Haugesund som forventet ga karantene i to kamper. Alex Gersbach er nå tilbake i Trondheim etter prøve-VM med Australia, og kan gå rett inn i startoppstillinga. I så fall er Jørgen Skjelvik trolig tilbake i midtforsvaret på bekostning av Johan Lædre Bjørdal.

Dagens nedtur var at Andreas Helmersen fikk ei ny vridning i sitt problematiske venstrekne og måtte gi seg på treninga. Skadeomfanget for det dobbelt korsbåndopererte spisstalentet er fortsatt uvisst.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Håper å friskmelde midtbaneduo» i forumet! Diskutér «Håper å friskmelde midtbaneduo» i forumet!