English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Unødvendig, flaut og kostbart!
Skrevet av Jonas Wannebo, 24. juli 2009, 11:33

I går kveld røyk Rosenborg ut av kvalifiseringa til den nye Europa League. Ble de slått ut av Sunderland, Zaragoza eller Lazio? Nei, de ble slått ut av aserbadsjanske kokker og lærere. Ute av sesong. Amatører. Etter denne kampen må man nesten spekulere i hvilket lag som fortjener tittelen amatører.

Rosenborg hadde før denne kampen skaffet seg et heller dårlig utgangspunkt, ettersom kampen på Lerkendal endte 0-0. Men pytt, hva gjorde vel det? Lustig, Skjelbred, Strand og Jarstein smilte bare, og sa at Rosenborg var et bedre lag, og at de kom til å slå ut Karabakh, ingen fare. Så feil kan man ta ..

Etter hjemmekampen sa Hamrén følgende til pressen om spillestilen: "Vi fikk ikke til å spille ut dem langs bakken i første omgang, det vi skapte kom på lange baller, så vi bestemte oss for at i dag valgte vi å spille på det, siden det var mest effektivt."

Det er helt greit det Erik, men hvorfor gjorde dere det også på bortebane? Der skal det liksom være større rom å boltre seg i, der skal Rosenborg spille den gladfotballen som vi vet spillerne besitter, hurtig og fint pasningsspill!

Hvorfor vant ikke Rade Prica noen hodedueller? Hvorfor så Steffen Iversen ut som han gjorde for to år siden, slapp og treg? Hvorfor har vi ingen kantspillere på banen før Trond Olsen kommer inn?

Rosenborg har bare seg selv å takke. Dette får konsekvenser for RBK. Sportslig, og ikke minst økonomisk sett. Flere millioner fløy ut av Rosenborgs hender med vinden som var med på å gjøre skuddet til forsvarsspiller Sadigov hans antatt beste i hans "karriere".

Vi må reise oss, vi er Rosenborg. Gå ut på Lerkendal på søndag og vis Trøndelag hvorfor dere er Norges beste fotballlag! Kom igjen!

Jonas Wannebo, Steinkjer


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Unødvendig, flaut og kostbart!» i forumet! Diskutér «Din mening: Unødvendig, flaut og kostbart!» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2020 RBKweb