English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Bendtner gir ut sjølbiografi
Skrevet av Thomas Myren, 3. januar 2019, 20:13

Nicklas Bendtner har bestemt seg for å oppsummere karrieren mellom to permer. Samtidig begynte han i dag soninga av voldsdommen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Bendtner soner med fotlenke (19.12.18)

«Jeg har nytte av å forstå hvorfor min vei gjennom livet har vært så kronglete som den har vært. Hvorfor den har vært så actionpreget, ujevn og uforutsigbar. Fylt med oppturer og nedturer», begrunner Bendtner på Instagram.

«Det er heldigvis aldri for seint å lære noe og ruste seg til framtida. Derfor har jeg besluttet å samle de historiene som i snart 31 år har skapt meg på godt og på vondt. Det har jeg tenkt å gjøre i en bok, hvor fortellinga om meg ikke blir drevet av spekulasjoner og sensasjoner, men av min ganske solide hukommelse (tro det eller ei!) og en åpenhet, som ellers ikke er spesielt typisk i toppfotballen.»

Det er foreløpig ukjent hvilken forfatter som skal hjelpe ham med skrivinga.

«Vi begynner arbeidet i dag, og jeg går den neste tida i møte med forventning og nervøsitet. For man kan aldri vite om det stadig gjemmer seg et par indre demoner et sted der inne ... Men heldigvis tror jeg også at det gjemmer seg en rekke framragende gjensyn, minner og fotballøyeblikk, som det blir stort og deilig å få støvet av», skriver Bendtner.

I det samme innlegget la Rosenborg-spissen ut bilde av fotlenka, som Kriminalomsorgen i dag satte på ham som straff for vold mot en taxisjåfør i København.

«Den skal bli værende på de neste 50 dagene, mens jeg betaler tilbake til samfundet for min andel i en på alle måter ergelig episode en sen aften i september», konstaterer Bendtner.

«Jeg ville selvfølgelig ønske at alt det her ikke hadde skjedd. Både for meg og den involverte taxisjåføren, som etterpå mistet sin jobb. Uansett hvordan han oppførte seg og hva han sa, er det ikke noe som jeg ønsket for ham. Det var uten tvil mange andre og bedre måter som vi hver for oss kunne ha løst vår uenighet på. I stedet gikk det over styr.»

«Hvis jeg bare hadde betalt det beløpet som taksameteret viste, hadde min kjæreste og jeg kanskje aldri blitt forfulgt av en bil med en rasende fører bak rattet. Og jeg hadde ikke endt med å ta den beslutninga som jeg var nødt til å ta på brøkdeler av et sekund, mens alt kokte.»

«Jeg er ikke - og blir sikkert aldri - enig i dommen i byretten, men jeg har droppet å anke fordi jeg gjerne vil være klar til å bidra fra sesongstart med Rosenborg. Det fortjener den varmeste og mest lojale arbeidsgiveren jeg har opplevd i min karriere hittil.»


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Bendtner gir ut sjølbiografi» i forumet! Diskutér «Bendtner gir ut sjølbiografi» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb