Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- RBK vil kjøpe Stoor
Skrevet av Thomas Myren, 9. november 2006, 12:59

Rosenborg er svært interesserte i den svenske U21-høyrebacken Fredrik Stoor.

Født: 28.02.1984
Høyde/vekt: 183 cm / 79 kg
Posisjon: forsvar
Klubb: Hammarby
Tidl. klubber: Kärrtorp, Skogås/Trångsund
Seriekamper/-mål 2006: 23/1
Seriekamper/-mål totalt: 50/2
U21-landskamper: 13
- Jeg bekrefter at jeg har vært og sett ham spille, forteller RBK-talentspeider Stig Torbjørnsen til rbkweb.no.

Hammarby-spilleren er direkte konkurrent til Mikael Lustig på ungdomslandslaget, og har vært førstevalget fram til han nå må "pensjonere" seg. På klubblaget har han vært fast inventar de to siste sesongene.

Nå skal altså Rosenborg være på banen. Ifølge Aftonbladet skal klubbene allerede mer eller mindre være enige om en overgang for Fredrik Stoor. Utleide Sebastian Eguren kan muligens gå motsatt vei som en del av handelen. Dette vil Torbjørnsen verken bekrefte eller avkrefte.

Derimot er det ingen tvil om at Stoor, som også kan spille midtstopper, er en spiller RBK kan ha stor nytte av.

- Vi er ute etter forsvarsspillere fordi de vi er litt i manko samtidig som vi har noen spillere som er mer enn gode nok per dags dato, men som om to-tre år sannsynligvis har sluttet fordi de er for gamle, forteller Torbjørnsen og sikter til Christer Basma (34), Bjørn Tore Kvarme (34), Roar Strand (36), Vidar Riseth (34) og Ståle Stensaas (35).

- Vi vant ligaen i år, og slapp inn minst mål. Men vi får ikke tak i fem nye spillere den dagen alle disse slutter. Vi må prøve å være litt i forkant, avslutter Stig Torbjørnsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- RBK vil kjøpe Stoor» i forumet! Diskutér «- RBK vil kjøpe Stoor» i forumet!