Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Tilbyr Serbecic ny kontrakt
Skrevet av Thomas Myren, 7. juni 2021, 17:31

Rosenborg ønsker å beholde Besim Serbecic.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Han har klart seg veldig godt i de siste kampene og er absolutt en jeg har lyst å forlenge med, bekrefter Åge Hareide overfor Adresseavisen.

Serbecic er tilbake etter halvannet år utleid til Sarajevo og vikarierte for Holmar Eyjolfsson i slutten av mai.

Midtstopperen har utgående kontrakt og kan snakke fritt med andre klubber fra 1. juli. RBK håper altså at han forlenger avtalen innen den tid. At han bare er 23 år gammel er en viktig faktor:

- Vi må ha to tanker i hodet samtidig. Vi har tatt inn noen etablerte spillere, som på mange måter forsterker RBK-kulturen. Da må vi også se på den totale troppsammensetningen. Edvard Tagseth og Emil Konradsen Ceide har begge spilt mye. Rasmus Wiedesheim-Paul og Carlo Holse er begge i rett alder, og det er også Serbecic, begrunner Hareide.

Like klar i talen er ikke treneren rundt Even Hovland, som også er inne i sitt siste år med kontrakt - i likhet med Anders Konradsen, Guillermo Molins, Alexander Tettey og Mikael Johnsen. Nettopp alder og troppsammensetning blir momenter å diskutere når det gjelder Hovland.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Tilbyr Serbecic ny kontrakt» i forumet! Diskutér «Tilbyr Serbecic ny kontrakt» i forumet!