Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Rosenborg vil snakke med Tettey
Skrevet av Thomas Myren, 4. mai 2021, 20:01

Alexander Tettey er ferdig i Norwich.


Arkivfoto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Midtbaneveteranen var tidligere bestemt på at han skulle legge opp nå som kontrakten går ut, men 35-åringen har fortsatt ikke helt bestemt seg:

- Jeg kan ikke svare bastant på det. Ni sesonger i engelsk fotball tærer på kropp og sinn. Jeg skal derfor bruke den nærmeste tiden sammen med familien for å finne ut hva jeg vil bruke tiden min på framover, uttaler Tettey til TV2.

Et alternativ er heller å begynne trenerutdanning. Uansett hvor han sjøl skal arbeide, flytter resten av familien hjem til Trondheim i sommer.

RBK tenker derfor å snakke med ham. Det kan ende i tilbud om spillerkontrakt:

- For all del dersom vi kunne fått ham til å forlenge karrieren ut sesongen, kommenterer Åge Hareide og begrunner:

- Alexander er en spiller jeg kjenner utrolig godt. Han er en super fyr og fantastisk å ha i miljøet. Vi har jo hatt stort hell med å hente dem vi har hentet: Markus Henriksen og Per Ciljan Skjelbred har hatt stor innflytelse og setter en standard på treningene.

Tettey var også aktuell for RBK våren 2018, men da forlenget han til slutt med Norwich. Han fikk med seg 143 kamper og 16 mål før han ble solgt til Rennes for hele 40 millioner kroner for tolv år siden.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg vil snakke med Tettey» i forumet! Diskutér «Rosenborg vil snakke med Tettey» i forumet!