Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi var ikke til å kjenne igjen
Skrevet av Thomas Myren, 2. mai 2021, 18:49

Den siste treningskampen før seriestart ble en stor nedtur.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi er egentlig bare gode i 20 minutter. Etter at Ranheim fikk utligningsmålet på selvmålet fra Hovland, så faller vi helt fra hverandre. Vi kan ikke bruke resten av kampen til noe som helst. Vi var ikke like oss selv, slår Åge Hareide fast overfor Adresseavisen.

- Ceide ordnet likevel ledelse etter bare tre minutter.

- Vi var OK i startfasen av kampen og kunne ha laget flere mål. Vi har godt av å få oss en liten tankevekker: Fotball kan snu fort, og vi må være "på" hele veien for å vinne fotballkamper.

- På slutten eksperimenterte vi med å bruke Markus som midtstopper, men vi kunne ha skiftet ut hele laget sånn sett. Vi var ikke til å kjenne igjen.

- Hvordan syns du det fungerte med Henriksen som stopper?

- Vi har ikke trent på det. Han har ikke vært der nede på en eneste trening. Men jeg ville ha Konradsen på banen for å begynne å gi ham minutter i kroppen. Det var bestemt at uansett om vi ledet eller ikke, så skulle jeg se Markus som midtstopper.

- Dere skal trene her på Ranheim i neste uke.

- Ja, det er en veldig bra kunstgressbane her, og den er ganske lik den på Intility. Derfor trener vi her.

- Hvilke grep må dere gjøre før kampen mot Vålerenga?

- Vi må bare se på det som vi har gjort før - både treningsmessig og kampmessig - og ikke tenke så mye på dette.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi var ikke til å kjenne igjen» i forumet! Diskutér «- Vi var ikke til å kjenne igjen» i forumet!