Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Rosenborg kjøper fri Børven
Skrevet av Thomas Myren, 30. juni 2020, 17:18

Torgeir Børven kan debutere allerede i morgen i stedet for i september.


Født: 03.12.91
Høyde/vekt: 185 cm / 72 kg
Posisjon: angrep
Tidl. klubber: Øystese, Vålerenga, Twente, Brann og Odd
Kamper/mål 2020: 4/6
U23-landskamper/mål: 4/0
Statistikk
For to uker siden ble Børven klar for Rosenborg fra 1. august. Fordi det neste overgangsvinduet først åpner 8. september, har klubbene etterpå forhandlet om framskyndet overgang.

Et bud på 2,4 millioner kroner inkludert bonuser ble avslått før klubbene likevel ble enige noen timer før det inneværende overgangsvinduet stenger ved midnatt. Odd skal ha endt opp med rundt to milllioner umiddelbart. I tillegg kommer bonuser, skriver Telemarksavisa.

- Det er en god følelse å få til dette nå. Jeg tror det er den beste løsningen for alle parter. Jeg var innstilt på å gjøre en god jobb i Odd frem til 30. juni og ga beskjed etter Start-kampen at jeg var ivrig på å få til en løsning. Det er godt at det kom i orden, uttaler Børven til rbk.no.

Debuten for Rosenborg i drakt nummer 14 kan altså komme allerede mot Vålerenga i morgen kveld - uten at han har trent med sine nye lagkamerater på forhånd. For ei uke siden scoret han hat-trick mot Oslo-laget.

- Jeg har spilt 90 minutter i alle Odd-kampene i år og føler kroppen er fin. Jeg er klar til å bidra i det tette programmet fremover, kommenterer hovedpersonen.

Ifølge Adresseavisen var klubbene opprinnelig enige om en pakkeavtale der Odd skulle få Erik Botheim og én million kroner. Men Botheim ønsket ikke dette.

I stedet ble kontraktsløse Mushaga Bakenga i går presentert som erstatter på topp.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg kjøper fri Børven» i forumet! Diskutér «Rosenborg kjøper fri Børven» i forumet!