Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Levanger låner Rønning
Skrevet av Thomas Myren, 27. mars 2015, 18:23

Per Verner Rønning spiller 1. divisjon i vår.


Foto: Thomas Karlsen

- Det er en prosess som har foregått ei stund. Det var mer eller mindre klart for godt over én måned siden, rett før Holmar ødela tåa si. Så har det vært litt avventende etterpå. Men nå ble det "go". Jeg tror det kommer til å bli en bra mulighet, sier Rønning til rbkweb.no.

Levanger låner midtstopperen til 15. juli.

- I utgangspunktet er det fram til i sommer. Vi teller opp da, og så ser vi hva som er riktig, kommenterer hovedpersonen.

- Etter fjoråret har veien inn på RBK-laget vært lang?

- Rollen min i dette laget har jeg vært fullstendig klar over hele veien. Stikker jeg fingeren i jorda, så fikset jeg rollen mye bedre før jeg ble skadet (i 2013). Det har gått litt tråere etterpå.

- Det er litt spesielt å spille når noen er ute - kanskje en gang hver tredje eller fjerde uke. Dette fikset jeg bedre før jeg ble skadet. Dessverre. Samtidig kommer jeg til å få en helt annen rolle der jeg kommer nå. Det gleder jeg meg til.

- Hvordan blir det i Levanger?

- Det kommer helt sikkert til å bli veldig annerledes. Det er litt andre forutsetninger der, naturlig nok. Men det er en klubb jeg er glad i. Jeg har fulgt med siden jeg siden jeg dro.

- Debuten i 1. divisjon blir stort for klubben?

- Det blir kjempeartig å være med på det. Jeg har kjempetro på guttene som er der.

- Høsten 2012 står igjen som høydepunktet ditt i Rosenborg?

- Ja, uten tvil! Vi kom til gruppespillet i europaligaen, og det er året som jeg tar med meg som det beste året mitt.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Levanger låner Rønning » i forumet! Diskutér «Levanger låner Rønning » i forumet!