English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2024
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Hvor er de nå?
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 498, 499, 500 ... 536, 537, 538  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> PÃ¥ sidelinja
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Valderrama
Rutinert


Joined: 13 Mar 2013
Posts: 538

PostPosted: 27.09.2021 22:24    Post subject: Reply with quote

Var det så lett å se det? Han ble vel prøvd der i en treningskamp for noen år siden, men kan ikke huske at det var mye snakk, blant hverken supportere eller eksperter etter det, om at han burde spille spiss. At han er toppscorer i svensk fotball betyr ikke at han ville vært det for oss.
Back to top
View user's profile Send private message
Pappelg
Veteran


Joined: 10 Jul 2018
Posts: 1862

PostPosted: 28.09.2021 06:49    Post subject: Reply with quote

Samuel har spilt på begge vingene, som midtspiss og på midtbanen for Norrkøping. Håper suksessen fortsetter for ham, og at han selges for en bra sum så vi får litt videresalgspenger.
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Forumsjef


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 11618
Location: Rett ved regnbuens ende

PostPosted: 28.09.2021 07:56    Post subject: Reply with quote

Det handler jo også litt om hva slags spisser treneren har vært ute etter. Vi har jo gått etter lange hodespillere i stor grad, og selv om Samuel i hodespillet har litt samme sak som med farta, at han vinner akkurat litt mer enn man tror, så er jo ikke han noen feilvendt targetspiller. Nå, derimot, spiller jo vi med Noah, og det er ganske enkelt å forestille seg (og det har også blitt nevnt her inne) at Samuel offensivt kunne bekledd en midtspissrolle der han nås mer på fot og i rom, akkurat som vi i større grad bør gjøre med Noah, og gjorde med Molins da han var her.

Jeg tror jo ikke han ville vært prioritert som midtspiss i 4-3-3 nå heller, til det hviler spillet vårt i for stor grad på presspillet, og det er jo ikke akkurat Samuels wheelhouse. Men at han kunne vært særdeles aktuell, og sannsynligvis også en forbedring, som en av de to i 3-4-1-2, det må jo være åpenbart. Og da er det jo litt synd at vi havnet på 'knapper og glansbilder'.

Jeg tror vi ville vært særdeles skumle med Samuel og Noah foran Vecchia i 3-4-2-1, faktisk. Kunne vært en seriøs E-cuptaktikk der.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59195
Location: Trondhjem

PostPosted: 28.09.2021 16:33    Post subject: Reply with quote

Både Koppinen og M. Pedersen uten G. er med i Lunsj på NRK.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
oxbailla
Veteran


Joined: 26 Apr 2005
Posts: 1118
Location: Trondheim

PostPosted: 29.09.2021 10:45    Post subject: Reply with quote

Valderrama wrote:
Var det så lett å se det? Han ble vel prøvd der i en treningskamp for noen år siden, men kan ikke huske at det var mye snakk, blant hverken supportere eller eksperter etter det, om at han burde spille spiss. At han er toppscorer i svensk fotball betyr ikke at han ville vært det for oss.


Adegbenro ble dyttet opp på spissplass mot slutten av noen få kamper, men uforståelig nok ble han ikke prøvd oftere i en posisjon nærmere mål, enten som ensom i 4-3-3 eller som en av to spisser. Se kvaliteten i det Samuel gjør hjemme mot RB Salzburg høsten 2018, meget pent spilt gjennom av Bendtner:

https://www.tv2.no/v/1392345/

Man skulle vel tro at kombinasjonen Samuel på topp og Bendtner litt tilbaketrukket kunne fungert i Eliteserien også, men det ble ikke prøvd ut.

Legg for øvrig merke til det nydelige forsvarsspillet av Reitan, Serbecic og Hovland i dette klippet!

Adegbenros styrker var bl.a. fart, avslutninger, sterk i kroppen og driblinger - og nese for å være på rett plass foran målet.
Svakhetene var bl.a. relasjonelle ferdigheter, innlegg, å gå på løp uten ball på vingen, og distribuere ballen videre etter å ha driblet to mann, i stedet for å prøve å drible de samme to oppasserne enda en gang.

Problemet med Samuel var ikke unikt: i en lang periode ble gode spillere satt i posisjoner og roller som ikke var deres beste, og når dette skjer med mange spillere på samme tid, og over tid, så blir det litt anti-godfot over det hele. Med liten utvikling av spillernes styrker og av lagspillet som resultat.
Og Samuel på ving gav etter hvert mindre og mindre sluttprodukt. Skader var jo også en del av bildet, riktignok, men en rekke med middels til dårlige trenere har også bidratt til at man ikke har fått ut det beste av spillere som Adegbenro. Som det blir bemerket over: Adegbenro kunne nok gjort en minst like god spissjobb som Islamovic, men i trenerens hode var nigerianeren ving, og kun det.

Et lite klipp med noen av Samuels styrker demonstrert:
https://www.youtube.com/w...i6Y66HUCus
Back to top
View user's profile Send private message
moomoo
Veteran


Joined: 18 Feb 2008
Posts: 6672

PostPosted: 29.09.2021 10:59    Post subject: Reply with quote

Fy flate hvor deilig det er å se igjenn klippet fra Ajax kampen Crying or Very sad Love

Ka nenda ikke skjønne hvoprdan vi skuslet ham helt bort, en fantastisk spennende type og et flott menneske som definetivt skulle vært dyrket og solgt videre til en større klubb.
_________________
Neeskens wrote:
Så kan dere sitere meg på at Carlo Holse er en av de mest oppskrytt er spillerene vi har hatt
Back to top
View user's profile Send private message
Pappelg
Veteran


Joined: 10 Jul 2018
Posts: 1862

PostPosted: 29.09.2021 11:51    Post subject: Reply with quote

Hadde han ikke fått den stygge skaden så hadde han aldri blitt benket og hadde garantert blitt solgt dor en stor sum. Synes fortsatt det var feil å ikke ta ham med videre i satsningen. Fantastisk spiller når han er i form. Men så fin type at jeg ønsker ham stor suksess.
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59195
Location: Trondhjem

PostPosted: 29.09.2021 19:35    Post subject: Reply with quote

Apropos kjenninger fra Nigeria, så er det mye skryt til Ogbu fra Tor Kristian Karlsen i VG:

21-åringen med en fortid i Rosenborg og Sogndal har en duellkraft som tilhører helt i toppen av Eliteserien (vinner 73 prosent av de defensive duellene) og ruver også bra i luftrommet. Ironisk nok er Ogbu nesten for glad i å rydde opp i de bakre rekker – for tendensene til å ville ta absolutt alt av nærkamper, selv de som makkeren bak har kontroll over, kan fortsatt dukke opp. Likevel har Ogbu de fysiske forutsetningene og mentaliteten til å gjøre en karriere i en større liga enn Eliteserien. Han tar heller ingen stor risiko med ballen og har blitt mer ryddig i avleveringene. Midtstopperen kan heller ikke være altfor langt unna en landslagsplass for hjemlandet.

Om man ser vekk fra de tidligere nevnte skjønnhetsfeilene, er Ogbu til tider så dominerende at han garantert har blitt lagt merke til. Nigerianeren kan gjerne bli plukket opp av en belgisk eller fransk klubb – destinasjoner som Hellas, Tyrkia eller Russland bør heller ikke være utenkelig. LSK vet nok godt hvordan de skal prise denne juvelen som har kontrakt i ytterligere fire år. Dersom han blir tatt ut i landslagstroppen, kan Ogbu gjerne bringe inn 20–30 millioner på Åråsen.

Les mer: Eliteseriens største salgsobjekter: Disse blir trolig solgt for mange millioner kroner

Ikke overraskende blir også Holm og Ceide trukket fram som salgsobjekter.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
RÃ¥nny
Legende


Joined: 12 Apr 2008
Posts: 13649
Location: Namsos

PostPosted: 02.10.2021 12:24    Post subject: Reply with quote

– For de fleste norske har det vært Premier League som har vært det store. For meg har det alltid vært Serie A. Jeg har en bror som har barn som heter Nesta, Maldini og Dida. Det sier litt om hvor mye vi liker Italia, sier Strandberg.

Hjelp.

https://www.tv2.no/sport/14260866/
_________________
" Det var et smart trekk av Rekdal å få oss i form "

- Torgeir Børven
Back to top
View user's profile Send private message
Zorac
Forumsjef


Joined: 08 May 2005
Posts: 19485
Location: Lillestrøm

PostPosted: 02.10.2021 23:14    Post subject: Reply with quote

Det er jo bare trist når folk kaller opp barna etter sine egne interesser. Gøy å være merket for livet av farens manglende evne til å tenke på andre, liksom. Værsågod, du skal bære mine fantasier som et stempel i panna frem frem til du eventuelt kan bytte navn, uavhengig av hva du selv mener om fotball. Omtrent like dumt som å kalle opp barna sine etter figurer i Ringenes Herre, Matrix eller for den saks skyld Fortnite. Klasse.

Det var jo en norsk kar som hadde flyttet til Liverpool, startet pub ved Anfield og kalt døtrene sine Ynwa(?) og Tia også. Helt på grensen til barnevernssak, spør du meg. I det minste egoistisk, patetisk og flaut.
_________________
Influencerâ„¢
Back to top
View user's profile Send private message
josinho
Veteran


Joined: 05 Sep 2006
Posts: 8281

PostPosted: 03.10.2021 07:55    Post subject: Reply with quote

Enig. At begge foreldrene er helt blåst i hodet i slike navnesaken er også en «god» prestasjon. Har en bekjent som har sitt engelske favorittklubbnavn som mellomnavn på seg selv. Pubertalt så det holder, eller kanskje ultrasentpubertalt da vedkommende var i førtiåra når han fiksa navnet sitt.
Back to top
View user's profile Send private message
RÃ¥nny
Legende


Joined: 12 Apr 2008
Posts: 13649
Location: Namsos

PostPosted: 03.10.2021 08:05    Post subject: Reply with quote

Faktisk flere i Norge som heter Ynwa nå Zorac. Helt idiotisk.

Dette også er helt hårreisende..

https://www.united.no/nyh...luke-shaw/
_________________
" Det var et smart trekk av Rekdal å få oss i form "

- Torgeir Børven
Back to top
View user's profile Send private message
PauloSilas
Veteran


Joined: 31 Aug 2007
Posts: 2310

PostPosted: 03.10.2021 10:23    Post subject: Reply with quote

Zorac wrote:
Omtrent like dumt som å kalle opp barna sine etter figurer i Ringenes Herre...


Hehe nå så jeg for meg Azog Strandberg, Samvis Standberg osv.
_________________
Peter Storey wrote:
Det var inte bra för hans trovärdighet att bjuda 5 miljoner för en hästliknande spelare
Back to top
View user's profile Send private message
Mustrum Ridcully
Legende


Joined: 15 Nov 2011
Posts: 10089
Location: Helt Apoel

PostPosted: 03.10.2021 10:55    Post subject: Reply with quote

Smaug Johansen.
_________________
Agbogbloshie park inspector.
Quis custodiet ipsos custodes?
Back to top
View user's profile Send private message
Pappelg
Veteran


Joined: 10 Jul 2018
Posts: 1862

PostPosted: 03.10.2021 11:17    Post subject: Reply with quote

Haha.. når dere snakker om dette med navn Very Happy Da tenker jeg automatisk på han karen her :

https://www.vg.no/nyheter...tte-navnet

Det var ikke foreldrene som utsatte ham for det her da men. Rimelig spesiellt Smile
Back to top
View user's profile Send private message
nidaros997
Veteran


Joined: 03 Aug 2007
Posts: 2510

PostPosted: 03.10.2021 12:42    Post subject: Reply with quote

NTB/VG:

FØRSTE MÅL I JAPAN FOR BAKENGA

Mushaga Bakenga scoret sitt første mål i japansk fotball da Tokushima Vortis slo Sagan Tosu 3-0 søndag.

Han avsluttet målene for hjemmelaget. Det var med til å bidra til en viktig seier for klubben som sliter langt nede på tabellen.

Bakenga ble hentet til Vortis fra Odd i sommer, men måtte gjennom en innreisekarantene og en skadeperiode i starten av Japan-oppholdet.

Det var vel 5000 tilskuere på kampen søndag. De så at Bakenga ble byttet ut etter 62 minutters spill. (NTB)
Back to top
View user's profile Send private message
PauloSilas
Veteran


Joined: 31 Aug 2007
Posts: 2310

PostPosted: 03.10.2021 20:59    Post subject: Reply with quote

To nye mål fra Adegbenro idag, ett fra Levi
_________________
Peter Storey wrote:
Det var inte bra för hans trovärdighet att bjuda 5 miljoner för en hästliknande spelare
Back to top
View user's profile Send private message
Bye
Veteran


Joined: 31 Aug 2007
Posts: 3759
Location: Bergen

PostPosted: 04.10.2021 15:14    Post subject: Reply with quote

Merker meg at Dennis Johnsen (Venezia) er tatt ut på landslaget. Der må vi vel kunne fastslå at noen dreit seg ut. Endel sånne saker nå etterhvert.
_________________
Det e rom for sunn fornuft, og egne tolkninga, ailtså.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Sløvsekken
Veteran


Joined: 04 Oct 2007
Posts: 8885
Location: Rosenborg

PostPosted: 04.10.2021 18:14    Post subject: Reply with quote

Kan i allefall fastslå at det er dårlig stelt med kantspillere i Norge når man må bruke folk som har like mange røde kort som mål. Vecchia er forøvrig mye bedre enn Dennis Johnsen på den venstrekanten Smile
Back to top
View user's profile Send private message
moomoo
Veteran


Joined: 18 Feb 2008
Posts: 6672

PostPosted: 05.10.2021 01:33    Post subject: Reply with quote

Det jeg har sett og hørt om Dennis etter han kom til Italia er vell som det alltid har vært.
God til å løpe fort og jage ball, men sluttprodukt som ikke holder nivå.

Vet ikke hvorfor han ikke scorer og lager mere assist egentlig, men det kan jo ha noe med hva som foregår i topplokket...

Vanskelig å bli skikkelig god når du skal hoppe over flere steg gitt :/

Men ja, han er en god spiller om vi måler opp mot ES, men han er jo ikke på nivå med Hauge eller Mohamed akkurat.
_________________
Neeskens wrote:
Så kan dere sitere meg på at Carlo Holse er en av de mest oppskrytt er spillerene vi har hatt
Back to top
View user's profile Send private message
Thulian
Veteran


Joined: 17 Aug 2012
Posts: 2230
Location: Oslo

PostPosted: 05.10.2021 08:07    Post subject: Reply with quote

Meling får masse skryt etter at de her om dagen tuktet PSG sitt stjernegalleri.
Snodige greier det her at vi var jo umåtelig så elendige siden vi røyk ut mot Rennes, mens de da altså har klart å slå PSG 2-0.
Da er vel logikken at vi burde ha hatt relativt god sjangse mot PSG også da Rolling Eyes

Dagens lille utblåsning til side...
Vecchia må bare fortsette slik han har begynt nå etter skaden, så får han et utenlandseventyr (annet steds enn Norge) til våren.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
50prosenNT
Rutinert


Joined: 14 Aug 2018
Posts: 960
Location: Oslo

PostPosted: 05.10.2021 10:09    Post subject: Reply with quote

Samuel toppscorer i Sverige

Selges for 50 mill snart? RBK
_________________
but but
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59195
Location: Trondhjem

PostPosted: 07.10.2021 19:48    Post subject: Reply with quote

Han spiller fast i Ferencvaros, er nybakt pappa og har lært seg tre ord på ungarsk.

Når vi legger til at Kristoffer Zachariassen ser alt av RBKs kamper, så blir det en drøye time om både livet i Ungarn og om det som skjer på Lerkendal.

Les mer: Plutselig ringer RBK-profilens mobil: - Du skal fly om få timer

For seks uker siden ble han far for første gang, og nå har endelig samboer Mathilde og den nyfødte kommet ned til den ungarske hovedstaden.

– Nå er de på plass, så det er veldig fint, sier «Doff» videre.

(...)

– Her er ikke forsvar så viktig. Lagene har fokus på det offensive. Det er lange angrep, og mye ballbesittelse, noe som gjør at det blir mindre frem og tilbake og Hawaii enn det er i Norge, forklarer midtbanespilleren med godt over 100 kamper i Eliteserien.

Han forteller også om store nivåforskjeller.

– De beste lagene her er veldig gode, og mye bedre enn de i bunnen. Samtidig har de lagene lengst nede på tabellen noen veldig gode enkeltspillere, men de er ikke sterke som kollektiv, forklarer han avslutningsvis.

Les mer: Kristoffer Zachariassen imponert av Ferencváros-publikummet: – Ekstremt

Påtalemyndigheten mente Bendtner ikke hadde hatt gyldig førerkort i Danmark. I tillegg var han anklaget for å ha kjørt for fort med sin Porsche Taycan Turbo S.

Bendtner forsvarte seg med at han trodde det var innenfor å kjøre med et britisk førerkort. Retten ga påtalemyndigheten medhold og fulgte påstanden om beslag i den tidligere Rosenborg-spissens elbil.

Les mer: Bendtner dømt til å gi fra seg millionbil

Rimelig spesielt å få inndratt kjøretøyet for at man har kjørt uten (gyldig) førerkort.

Forresten scoret Johnsen to mål i Feyenoord-treningskamp i går.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59195
Location: Trondhjem

PostPosted: 10.10.2021 12:46    Post subject: Reply with quote

Botev Plovdiv är på andra plats i tabellen och går mot en bra säsong i Bulgarien. Vid sidan av planen står den svenske tränaren Azrudin Valentic och i backlinjen spelar de svenska backarna Kevin Höög Jansson och Pa Konate. Den tidigare Malmö FF-backen har varit i klubben sedan i vintras och har fått ett lyft i karriären igen efter att ha vänt i superettan.

Konate får spela kontinuerligt och berättar nu han stormtrivs i den bulgariska klubben.

- Den här säsongen har det gått väldigt bra. Vi vinner mycket och spelar fantastisk fotboll. Vi är även i toppen och har stora ambitioner om att vara där vi är nu, berättar han för Fotbollskanalen.

(...)

- Jag kämpade för att hitta motivation för att spela där utan lön i superettan och bara investera i mig själv. Jag ville visa i varje match att jag definitivt ska vara på en mycket högre nivå. Det var tufft och jobbigt, men jag kände att jag gjorde det bra och det ledde att jag kunde gå vidare till Rosenborg. Efter två-tre månader visade det sig att jag hade rätt om mig själv och jag tror på mina kvaliteter.

Konate är i dag med Guineas landslag på VM-kvalsamling, sedan fortsätter satsningen med Botev Plovdiv och jakten efter en Europa-plats i toppen av tabellen i Bulgarien.

- Vi vill ta en Europa-plats och vi jobbar för det varje dag. Det är skitkul och vi spelar bra fotboll just nu. Jag njuter av varje match, säger vänsterbacken.

Läs mera: Konate om motgångarna, rasism och nya lyftet: "Tänker: 'Shit, sjukt att jag gjorde det'"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59195
Location: Trondhjem

PostPosted: 16.10.2021 18:15    Post subject: Reply with quote

It appeared the main chapters of Diskerud's career had already been written by this point but, in January 2018, he signed a four-and-a-half year contract with Manchester City. A stunning dream move, a football fairy tale? In reality, it was all about money.

Man City signing Diskerud enabled NYCFC, a member of the City Football Group, to reduce their wage bill. Man City could then sell the player for a profit using the kudos of him being attached to the bigger-name club. His move wasn't even officially announced by the Citizens, but rather his sponsor, Umbro.

(...)

He was eventually sold on by Man City to Turkish club Denzilispor for an undisclosed fee in January 2021 and now his nomadic career has taken him to Cyprus with Omonia Nicosia.

Remarkably, he is still only 31, meaning he there is still time for him to play in a few more countries, and add a few more chapters to this bizarre tale.

Read more: Nomad, poet and Man City's weirdest signing: The strange career of former USMNT midfielder Mix Diskerud
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> PÃ¥ sidelinja All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 498, 499, 500 ... 536, 537, 538  Next
Page 499 of 538

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2024 RBKweb