English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2024
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Viking - Rosenborg
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  

Hvem var beste Rosenborg-spiller?
Hansen
10%
 10%  [ 5 ]
Reitan
8%
 8%  [ 4 ]
Eyjolfsson
2%
 2%  [ 1 ]
Hovland
2%
 2%  [ 1 ]
Andersson
6%
 6%  [ 3 ]
Vagic
6%
 6%  [ 3 ]
Skarsem
44%
 44%  [ 21 ]
Konradsen
0%
 0%  [ 0 ]
Holse
2%
 2%  [ 1 ]
Holm
2%
 2%  [ 1 ]
Vecchia
14%
 14%  [ 7 ]
Skjelbred
0%
 0%  [ 0 ]
Ceide
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 47

Author Message
larsarus
Legende


Joined: 12 Oct 2010
Posts: 10752
Location: Trolla

PostPosted: 30.08.2021 09:50    Post subject: Reply with quote

Bedre at de dekker politikk, synes du?

Har en teori om at trd.by ble laget for å samle alle slike "journalister" i en barnehage som adressa kan slå konkurs så fort alle har blitt skyflet over dit. Den jobben er tydeligvis ennå ikke ferdig...
Back to top
View user's profile Send private message
JER
Senior


Joined: 15 Aug 2017
Posts: 165
Location: Østfold

PostPosted: 30.08.2021 10:12    Post subject: Reply with quote

3 stk har stemt Vagic som beste rbk-spiller… Skulle nok gått til specsavers
Back to top
View user's profile Send private message
Troillongan
Veteran


Joined: 07 Sep 2007
Posts: 1153

PostPosted: 30.08.2021 11:04    Post subject: Reply with quote

En typisk energiløs kamp etter en viktig europakamp. Har skjedd mange ganger før, også relativt vanlig i storhetstia. Forhåpentligvis får vi både lada opp og sett oss selv i speilet til neste kamp.

Dog enig i at det byttes for mye, hva er greia med ikke å skape relasjoner?
_________________
I kvit å svart..
Back to top
View user's profile Send private message
Sløvsekken
Veteran


Joined: 04 Oct 2007
Posts: 8885
Location: Rosenborg

PostPosted: 30.08.2021 11:39    Post subject: Reply with quote

Litt billig å skylde på e-cup når vi i bunn og grunn har opptrådt slik stort sett hele sesongen. Det er jo en viss fare for at det var Odd-kampen som var unntaket, med en spesielt bra prestasjon og ditto svakt Odd-lag, mer enn at det var representativt for det laget står for på nåværende tidspunkt.

Hareide er særdeles feig på bortebane, og har jo da tydeligvis bare bestemt seg for at det ikke går an for RBK å spille bra på kunstgress. Ganske sjokkerende at en så rutinert trener holder på slik. Det er jo holdninger som fort sprer seg i spillergruppa også, og etableres som en sannhet.

Og ja, det byttes for mye i startoppstillingen, og tas merkelige valg hva gjelder innbyttere. F.eks hvorfor vi setter inn en venstreback (som nettopp har ankommet klubben) i stedet for Skarsem 10min før slutt når vi ligger under 2-1. Eller hvorfor vi tar av Skarsem og Holse, mens Konradsen forblir på banen.


Last edited by Sløvsekken on 30.08.2021 11:45; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
senador
Legende


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 10396

PostPosted: 30.08.2021 11:43    Post subject: Reply with quote

Jepp. Og da er vi der: Alle ser det så tydelig uten rbk selv. Nok et uår hvor vi alle vet at topp 3 er bare å glemme. Vi vet at vi taper mot KBk, Molde, Sarpsborg og Haugesund. Det blir ikke 3 poeng i de oppgjørene og flere kamper hvor vi maks tar ett. Bodø/Glimt vinner serien når de har funnet en som skårer litt mer enn Botheim der framme. Rbk er aktuerutseilt og Knudsen kan vi glemme.
Back to top
View user's profile Send private message
Platon.XI.XI
Senior


Joined: 09 Oct 2019
Posts: 204
Location: Trondheim

PostPosted: 30.08.2021 12:37    Post subject: Reply with quote

zaphod81 wrote:
Det er jo fristende å påpeke at selv om Hareide kanskje rent praktisk er en slags pappfigur som Rosenborg-trener nå, så er vi neppe bundet til å la pappfigur gjøre alle avgjørelser?

Det er jo påfallende da, at det øyeblikket vi begynner å se tendenser til noen fungerende relasjoner på banen, så skal vi jo på død og liv ikke stille opp likedan noensinne igjen. For alt er jo så skummelt. Rennes hjemme, ja da må vi jo lime inn en ekstra defensiv midtbane som blir igjen sammen med stopperne. Ja, de samme stopperne som til sammen hadde ensifret børskarakter over to kamper mot Rennes. Endre på alt annet, nye relasjoner overalt unntatt der det trengs. Få juling. Så er det hjemlig serie ja, men oisann, det er jo plast. Skummelt. Inn med defensivt anker #2, og bruk for sikkerhets skyld en som ikke har spilt der for oss ved siden av en som aldri har behersket det, men som tydeligvis får låne Hoffs klippekort mens han går på krykker. Inn med en annen ny mann som skal være midtbane alene når han ikke er opptatt med å sperre rommet begge kantene liker, for vi må jo spille med to playmakere som ikke får ballen samtidig så sant de er 5% bedre defensivt på skumle plastkrøller. Og når dette overraskende nok ikke fungerer så bare driter vi i at Dunco Ferguslamovic er skadet og begynner å pole baller i hodeduell på Noah (20), som er lysår bedre med ball på fot enn i lufta med stopper i shortsen.

Men så kommer det mest provoserende. For vi går, tross dette, tross en første omgang der vi faktisk ikke deltar overhodet, med en ledelse til pause. Og da kan man jo tenke 'whew, slapp med skrekken der, for normalt utrustede trenere på fast ansettelse ser jo selvsagt at prestasjonen bak er pill råtten, og gjør nødvendige grep nå'. Men nei, for vi har en jamann bak en pappfigur, så vi går utpå, trekker ned shortsen, og utsetter oss for mer av det samme. Og det smeller jo selvsagt for vi holder jo aldri nullen uansett og selv om scoringene er lykketreff og tull, så gjenspeiler de jo hvordan vi oppfører oss på banen. Og er fullt fortjente. Resten er jo bare en oppvisning i manglende evne til å endre kampplan uten offensive jokere på benken som kan snu bildet uten taktisk hjelp. Hareide spesial.

Noen ord om Viking. Det er kun i Norge at man kan spille så åpenbart på at hvis man bare lager mange nok frispark, så vil dommeren etter hvert slutte å blåse for 'balansens skyld'. Håpløst lag, godt hjulpet av en elendig dommer.

Børs. Og om sist seriekamp var et luksusproblem angående banens beste, så var dette det motsatte. Vi hadde ingen.

Hansen 4 - Utfordret to ganger på sin nemesis langskudd. Bør ta ett. Veldig glad i lang upresset polball.

Reitan BB 4 - Ser som vanlig litt utrygg ut når motstander er opptatt av tidlig press. Noe vinnervilje i det minste.

Eyolfsson 3 - Den mest konsentrerte av stopperne, men hvorfor gi bort alle innkastene?

Hovland 3 - Noen stygge nestenulykker, som vanlig. Også noen klareringer. Spiller bort alle crosserne.

Andersson 1 - Til tider komisk svak bakover, involvert negativt i begge baklengs og stort sett alle sjanser. Kommer seg aldri oppover.

Vagic 2 - Mistrives intenst med kombinasjonen tidlig press og ingen pasningsalternativer, og trenger mer plass rundt seg.

Konradsen 2 - Helt håpløs første omgang med utallige balltap og tekniske feil. Veldig rart å se så bedriftsaktig ut med landskamper i beltet - kanskje forbereder han seg på karrieren etter fotballen?

Skarsem 3 - Løp mest i veien og tapte fysiske dueller mot barn, før han plutselig kanaliserte Lars Bohinen i ti sekunder. Og vendte tilbake til utgangspunktet.

Holse 2 - Veldig svak kamp, trives dårlig med så defensivt fokus og lite ball. Blir omstendelig uten mange touch.

Vecchia 4 - Er jo den som lykkes best med å regissere, uten at det blir særlig fart på det. Vandrer vidt og bredt for å få mer ball, og det er ikke bare konstruktivt.

Holm 3 - Klarer å ta med seg ball tidlig, men skjemmes av elendig pasningsspill. Holdt feilvendt av Viking og André.

Skjelbred - Inn for å skape noe, og lykkes med å drive opp tempoet med mye mer løpsfart og entouch. Tydelig kamprusten, og presisjonen var ikke på normalt nivå.

Ceide - Elendig innhopp der han blir eid av Rolf Daniel Vikstøl, og generelt ikke klarer å gjøre enkle småløp for å gjøre seg tilgjengelig. Skaper likevel en sjanse.

Pereira - Debut i en superkledelig vingrolle på 1-2. Gjentar: back inn på ving på 1-2. Skulle selvsagt spilt back i 45 minutter.

Innbytter 4 - Kom aldri på banen, grunnet klippekort og generell planløshet og inertia.

Innbytter 5 - Ditto.

Hareide 1 - Så drittlei av negative kampinnganger borte nå. Håpløst ødeleggende for et lag i flytsone. Hvorfor tar han aldri ut Konradsen og Andersson? Hæ? Endre formasjon og lagoppstilling vekk fra de som hadde litt selvtillit? Undergraver mer enn han underbygger framgang og offensiv kraft. Glad vi er kvitt ham snart.

Dommer Aslam 1 - Det er lett å henge dommere for grove enkeltfeil. Men denne typen prestasjon er ødeleggende. Skjevt og uforutsigbart, tillater det ene laget konstant oppstykking av spillet samtidig som åpenbare frispark overses. Får utarting og stygge episoder fordi han ikke gir gule kort. Holder ikke nivå.


Nok en meget presis oppsummering. Det virker som om Hareide bevisst forsøker å motbevise Eggens godfot-teori.

En dag hvor alt ble feil. Dessverre. Til og med ballguttene var rævva!
_________________
Asså, hvis du kaille det å bli spællt ut når dem læmpe ballen fra egen 16 og opp i målgården te oss, og slår oss i lufta, da tar du helt feil! Det e æ ikke enig med dæ i, men du må få lov te å ha den meninga.


Nils A. Eggen
Back to top
View user's profile Send private message
henrifei
Veteran


Joined: 25 May 2011
Posts: 2599

PostPosted: 30.08.2021 13:43    Post subject: Reply with quote

topp 3 klarer vi ganske greit. Eliteserien er en jalla liga.
Back to top
View user's profile Send private message
enojado
Veteran


Joined: 19 Jun 2017
Posts: 2489

PostPosted: 30.08.2021 13:45    Post subject: Reply with quote

Møkk lei av av Hareide. Han er så defensivt innstilt. Skal være en taktisk "flinkis" som ser ned på stort sett alt og alle og får ikke til noen ting selv. Det har riktig nok vært en grei måned med flere gode kamper. Men ja, hvorfor flyter han ikke på bølgen?
Er relativt sikker på at til det beste for klubben er å la Henriksen bare ta over lederrollen og kjøre på med klassisk offensiv rbk stil og slippe spillerne løs offensivt inntil vi får en ny sjef på plass.
Back to top
View user's profile Send private message
senador
Legende


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 10396

PostPosted: 30.08.2021 14:00    Post subject: Reply with quote

Jeg er enig, men sitter vel langt inne å sparke Hareide nå. Det gjør ikke styret og resultatet blir katastrofalt for klubben. Ingen Europa, og ingen trener vil komme i mangel av godt arbeid da alt har vært satset på Knudsen som sier nei. Maalen med Perry som assistent (sistnevnte får fakturere time for time fra sitt konsulentselskap til skyhøy pris).
Back to top
View user's profile Send private message
bæærnt
Rutinert


Joined: 30 Jun 2005
Posts: 875

PostPosted: 30.08.2021 14:34    Post subject: Reply with quote

senador wrote:
Jeg er enig, men sitter vel langt inne å sparke Hareide nå. Det gjør ikke styret og resultatet blir katastrofalt for klubben. Ingen Europa, og ingen trener vil komme i mangel av godt arbeid da alt har vært satset på Knudsen som sier nei. Maalen med Perry som assistent (sistnevnte får fakturere time for time fra sitt konsulentselskap til skyhøy pris).


Det burde ikke være så vanskelig å få til en løsning der RBK og Åge sier takk og farvel. F.eks i denne landslagspausen. Han skal jo snart ut porten likevel. Eller skal han det mon tro ? Er det meningen at han skal bli hengende på veggen som en slags syvende far i huset en stund til ? Som konsulent, rådgiver eller i en annen rolle.
Back to top
View user's profile Send private message
Sløvsekken
Veteran


Joined: 04 Oct 2007
Posts: 8885
Location: Rosenborg

PostPosted: 30.08.2021 14:47    Post subject: Reply with quote

Hareide trer nok til siden uten problemer om klubben ber han om det. Personlig hadde jeg foretrukket Henriksen ut året i stedet for en halvmotivert Hareide som opplagt ikke får sving på laget, men styret er vel ikke av samme oppfatning.
Back to top
View user's profile Send private message
bæærnt
Rutinert


Joined: 30 Jun 2005
Posts: 875

PostPosted: 30.08.2021 14:58    Post subject: Reply with quote

Åge er heller ingen garantist for Europa neste år. Henriksen får like gode odds i min bok. Kanskje større også nå som vi ikke har noe annet enn ES og en ny tur til Stavanger å bekymre oss for før året er omme.
Back to top
View user's profile Send private message
Bart1
Veteran


Joined: 21 Sep 2015
Posts: 1864
Location: Selsbakk

PostPosted: 30.08.2021 17:51    Post subject: Reply with quote

En helt gjennomsnittlig kamp for denne sesongen. Dette ee akkurat så gode vi er per 2020. Så har vi hhatt en god del stang inn og litt stang ut. Vi havner på topp tre fordi vi har så gode spillere at det skal godt gjøres å havne utenfor pallen. Men, jeg er ikke imponert over sesongen vår. Vi er et ganske godt eliteserielag, men langtfra god nok for Europa.
Back to top
View user's profile Send private message
ibejnar
Veteran


Joined: 03 Feb 2020
Posts: 1013

PostPosted: 30.08.2021 18:44    Post subject: Reply with quote

man bliver sgu også bare så modløs og træt af at kommentere negativt. Men det er så håbløst at Åge ikke kan få det bedste ud af den enkelte spiller og dermed holdet. Han ønsker ikke at spille offensiv fodbold og jeg er ved at brække mig over den manglende udvikling, elendige udtagelser og in/udskiftninger. og det er det samme stort set kamp efter kamp. Intet at tabe ved at lade Henriksen overtage til vinterpausen. Jeg tror faktisk det ville gå bedre.
Back to top
View user's profile Send private message
Nåssåladden
Veteran


Joined: 19 Sep 2004
Posts: 3197
Location: Oslo

PostPosted: 30.08.2021 21:58    Post subject: Reply with quote

Vi spiller en god hjemmekamp mot et lag som lekker som en sil og stemningen er på topp. Så spiller vi en halvdårlig kamp mot et formlag som slår de fleste på hjemmebane og det er deilig krisestemning igjen. Styret, vaktmesteren og helst et par til bør gå på dagen siden "alt" er dårlig.

At vi starter med unge spillere i sentrale roller er nok en god forklaring på hvorfor vi blir overkjørt på midtbanen. Og ta med en backlinje som ikke klarer å holde nullen.
_________________
De mest bortskjemte supporterne i lainnet!
Back to top
View user's profile Send private message
gurgla
Veteran


Joined: 17 Aug 2014
Posts: 1363
Location: Alta

PostPosted: 30.08.2021 22:55    Post subject: Reply with quote

ibejnar wrote:
man bliver sgu også bare så modløs og træt af at kommentere negativt. Men det er så håbløst at Åge ikke kan få det bedste ud af den enkelte spiller og dermed holdet. Han ønsker ikke at spille offensiv fodbold og jeg er ved at brække mig over den manglende udvikling, elendige udtagelser og in/udskiftninger. og det er det samme stort set kamp efter kamp. Intet at tabe ved at lade Henriksen overtage til vinterpausen. Jeg tror faktisk det ville gå bedre.


Amen!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17
Page 17 of 17

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2024 RBKweb