English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
To nye æresmedlemmer i RBK
Skrevet av Thomas Myren, 28. januar 2002, 16:00

Lørdag ble Eldar Hansen og Curt Christiansen utnevnt til æresmedlemmer i Rosenborg Ballklub.

Eldar Hansen var den store spilleren da Rosenborg sikret seg sitt første Norgesmesterskap høsten 1960. Med sine fem mål i løpet av cupfinalen og omkampen, slo han Odd nærmest på egen hånd. Senere ble Hansen formann i RBK og fotballpresident. Men den såkalte kemnersaken tidlig på 90-tallet ødela som kjent mye for Rosenborg, og mest for formann Hansen.

Derfor har han ikke blitt utnevnt til æresmedlem ennå, selv om Kåre Rønnes, som var nestformann i det samme regimet, fikk utmerkelsen for mange år siden. Hansen legger ikke skjul på at han har ventet på å bli æresmedlem, og mener at han nå endelig har blitt renvasket.

- Det har vært en vanskelig tid for meg og familien. De første årene var forferdelige, og jeg må innrømme at jeg har ventet på at dette skulle skje, sier Eldar Hansen til Adressa.

I "Godfoten" viet Nils Arne Eggen mange sider til kameraten Eldar Hansen, og mente at RBK burde ha utnevnt Hansen som æresmedlem samtidlig som Kåre Rønnes og flere andre gamle helter ble det på midten av 90-tallet.

- Det hadde hengt mer på greip om jeg fikk det den gangen, men hvem teller vel de tapte slag på seierens dag, sier en glad Eldar Hansen.

Også tidligere formann Curt Christiansen ble æresmedlem på lørdagens årsfest.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «To nye æresmedlemmer i RBK» i forumet! Diskutér «To nye æresmedlemmer i RBK» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb