English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Alt for offensive
Skrevet av Åsmund Sjøberg, 14. august 2010, 23:46

Men Nils Arne Eggen fikk rettet på mannskapet sitt i pausen og sikret med det semifinaleplass i cupen.


Foto: Thomas Karlsen

Etter ni minutters spill var RBK under 0-2 mot Start, og man bød kontringskåte sørlendinger på flere muligheter til å øke ledelsen. Nils Arne Eggen mente egne spillere var dumdristige i kampens innledning.

- Vi kan ikke gå med tre midtbanespillere og to sidebacker foran ballen. Det kaller jeg defensiv dumskap, sa Eggen til rbkweb.no etter kampen.

I pausen fikk man dog rettet på troppene - noe som resulterte i tre mål på seks minutter.

- Vi regulerte litt i pausen, og flyttet Fredrik litt frem for å få frem drivkrafta til Markus som indreløper. I tillegg ble bevegelsen helt fremme adskillig bedre sammen med presisjonen bakfra. Dette er elementer som henger sammen.

Tenkte ikke på FCK
Det var nok mange av de knappe 6000 på tribunene som mistenkte at spillerne hadde tirsdagens kamp mot FC København i tankene på stillingen 0-2 og et lite fungerende hjemmelag. En slik forklaring fikk man dog lite gehør hos de involverte:

- Det er ikke riktig. Dette har jo skjedd så mange ganger mot Start i det siste at det ikke bør være noen overraskelse for tilskuerne at vi sliter med dem. Og når vi gir dem så mange sjanser på kontringer som vi gjør, så overrasker det vel ingen at vi blir hardt straffet fra et så kontringsdyktig lag som Start. Det som er bra er at vi klarer å hente oss inn igjen etter de første ti minuttene. Det bør være svar nok på spørsmålet ditt om hodet var på feil sted, mente Fredrik Winsnes.

- Kort oppsummert: Alt for offensivt, sa Nils Arne Eggen om den vanskelige starten på kampen.

Skal ikke skje mot FCK
To tidlige baklengs mot FCK på tirsdag vil være nære katastrofe med tanke på sammenlagtseier. Nå er alt fokus rettet inn mot at laget fremstår på en helt annen måte enn hva tilfellet var mot Start.

- Ja, altså det her kan ikke skje igjen. Bevegelsene og presisjonen var ikke god nok i starten og dette er vi jo spent på hvordan ser ut på tirsdag, men jeg tror vi skal klare og heve oss ganske mye, var Eggens spådom.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Alt for offensive» i forumet! Diskutér «- Alt for offensive» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb