English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Tror de er bedre enn de er
Skrevet av Thomas Myren, 22. mars 2010, 23:47

Erik Hamrén var svært skuffet over bare 3-3 mot Start, og slaktet innsatsen til flere av spillerne.


Foto: Thomas Karlsen
- Jeg tror noen ikke er forberedt på å gjøre 100 prosent av det som kreves, og at de syns de er bedre enn det de er. Jeg tror også noen har høye skuldre og er litt urolige - de ser i alle fall sånn ut. Resultatet er det samme: Man blir passive og alltid et steg etter, sa en uvant krass Hamrén etter hjemmepremieren.

- Start var klart bedre enn oss i dueller og krigen det alltid er ute på banen i begynnelsen av ligaen, når det er mer kamp og fight enn spill. I 1. omgang er de klart bedre enn oss på midtbanen og vinner flere dueller og nærkamper enn oss. Jeg er veldig overrasket fordi det har sett bra ut på trening, og jeg hadde forventet meg en fin innsats av oss. Men dessverre ble det ikke sånn. Vi har mye å jobbe med.

- Hva er mest skuffende?

- At vi ikke viser mer utstråling i 1. omgang. Jeg hadde forventet at vi skulle vise oss fram i den første hjemmekampen. Det har vært mye snakk om revansje, men det ble mer snakk enn handling. "You have to walk the walk instead of talk the talk."

- Hva tenker du om igjen å slippe inn tre mål på hjemmebane mot Start?

- Det er selvsagt en blanding av at Start gjør sine saker bra og at vi gjør saker mindre bra, men jeg syns vi gjorde mange rare beslutninger i forsvarsarbeidet - og da mener jeg hele laget, ikke bare én lagdel eller én spiller.

- Hva ble bedre etter pause?

- Jeg syns vi begynner å vinne litt flere dueller og slåss mer. Det er alfa og omega i ligastarten med mindre bra baner innen man kommer ordentlig i gang. Det var det samme i fjor, og jeg tror jeg så 15 kamper på TV i helgen fordi familien ikke var her; i Skandinavia er det likedan. Det handler om å krige og vinne dueller - og om å vise attityd.

- Det ble bedre i 2. omgang, men da mistet vi konseptet som var så stabilt i fjor: Hvordan vi skal spille, framfor alt defensivt. Det så ikke bra ut.

- Hva syns du om det offensive spillet?

- Det hører naturligvis sammen med alt det andre. Om man skal ha et bra offensivt spill må man vinne ballen, og man må ikke minst vinne andreballene. Det er mye andreballsspill i begynnelsen av sesongen før forutsetningene blir bedre. Banen er fantastisk bra med tanke på forutsetningene, men den er ikke slik som den kommer til å se ut i juli.

- Er du likevel ganske fornøyd med uavgjort etter å ha ligget under to ganger?

- Det er det eneste jeg er fornøyd med, at vi to ganger kommer tilbake og kan ta ett poeng til tross for at jeg er utrolig skuffet over vårt innsats.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Tror de er bedre enn de er» i forumet! Diskutér «- Tror de er bedre enn de er» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb