English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Forbannet over ikke å få spille
Skrevet av Thomas Myren, 22. mars 2010, 23:17

Trond Olsen likte ikke å bli vraket mot Molde, og gikk innbitt til verks da han på kort varsel fikk plass på laget. Men heller ikke denne gang var to Olsen-mål nok til å slå Start på hjemmebane.

- Jeg blir selvfølgelig forbannet over ikke å få spille, og sånn skal det være. Jeg fikk sjansen i dag, og måtte gjøre det beste ut av det, sier Olsen til rbkweb.no.

Det var overraskende for mange at Gjermund Åsen ble foretrukket i seriepremieren da Steffen Iversen ikke hadde treningsballast til å starte. Erik Hamrén slo fast at det var et taktisk grep.

Med Iversen tilbake var Olsen igjen henvist til benken, men i formiddag måtte Morten Moldskred kaste inn håndkledet etter å ha skadet låret under skuddtrening på egen hånd etter treninga søndag. På spillermøtet noen timer senere fikk Trond Olsen den gledelige beskjeden om at han ble erstatter.

I fjorårets 2-3-tap mot Start scoret han to mål, og i kveld kopierte han prestasjonen med å sette to returer i mål etter pause. Først med høyrefoten(!) etter at Rade Prica hadde headet i tverrligger og deretter et elegant "løft" over keeper, som hadde reddet et hodestøt fra Steffen Iversen.

- Når man først får sjansen, må man prøve å gripe den. Jeg scorer to mål fordi jeg er på rett plass til rett tid, så da er det greit. Det er selvfølgelig flere ting som skulle ha vært bedre.

- Du kunne blant annet ha scoret et tredje mål?

- Det var som om jeg trodde ballen skulle sprette litt lenger framme, og så ble det rett og slett et for kort tilslag. Jeg kom ikke ordentlig over ballen og skuddet gikk over mål.

- Hva syns du om angrepsspillet i kveld?

- Det går ikke helt på skinner, men det er litt vanskelig på en humpete bane. Det kom seg litt utover i kampen, da vi skapte litt mer. Men det kan bare bli bedre.

- Gjorde dere noen taktiske grep i pausen?

- Nei, vi gikk ut på banen for å være bedre enn i 1. omgang, og jeg syns vi gjør en bedre 2. omgang.

- Dommer Svein Oddvar Moen kom i fokus til tider?

- Det har jeg ikke så veldig lyst til å svare på. Det var noen feil av ham...

- Er formen din snart på plass etter meniskoperasjonen?

- Jeg føler jeg er et lite stykke unna. Jeg har ikke spilt så mye den siste tida...

- Skuffet over uavgjort?

- Vi får ta det positive, at vi henter oss inn to ganger når vi ligger under. Men vi slipper inn litt for enkle mål. Vi har likevel bare spilt to runder og har fire poeng. Det er greit med tanke på at vi skal bli mye bedre.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Forbannet over ikke å få spille» i forumet! Diskutér «Forbannet over ikke å få spille» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb