English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
- Altfor mange langpasninger
Skrevet av Thomas Myren, 22. mars 2010, 22:49

Kris Stadsgaard irriterte seg over dårlig spill både i forsvar og angrep etter 3-3 mot Start.

- Jeg syns ikke de har mange sjanser, men de scorer tre mål. Det er likevel ikke som på Marbella - følelsen er en helt annen enn da. Jeg syns vi har OK kontroll selv om de hadde masse av spillet i 1. omgang; de skaper ikke mange sjanser, sier Stadsgaard.

Dansken var først irritert på Trond Olsen, som han mente ikke dekket returrommet på 1-1. Deretter tok Start ledelsen mot et svært tamt forsvar.

- Jeg trodde det var offside fordi jeg så ikke Lustig. I ettertid ser jeg at det ikke var offside, sier Stadsgaard oppgjort.

- De scorer et enda mer irriterende mål i 2. omgang, men det er tilfeldig: Han gjør ubevisst en tunnel på meg. Det er OK når folk spiller flott gjennom og scorer, men ubevisste ting irritererer meg, slår Stadsgaard fast.

- Skuffet?

- Jeg er ikke veldig skuffet, men det er irriterende de målene de får.

Heldigvis kom Rosenborg tilbake fra både 1-2 og 2-3.

- Det er som i fjor, vi gir aldri opp. Vi snakket om det både før kampen og i pausen, at uansett om de scoret ett eller to mål, skulle vi fortsette. Slik som hver gang vi gjør én dårlig 1. omgang, fikk vi en "skideballe" av Hamrén. Så var vi klare til 2. omgang og kjørte på.

- Likevel fungerte ikke angrepsspillet særlig?

- Det ble bedre, men vi fikk fortsatt ikke til vårt spill. Det er altfor mange lange baller. Forhåpentligvis vil vi spille litt bedre når banene blir bedre. Vi får se.

- Örlund hadde en matchvinnerredning på 3-3.

- Matchvinner og matchvinner... Vi får ett poeng, og det er det viktigste. Vi er fortsatt ubeseiret. Vi tapte i fjor mot Start, så det er forbedring...


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Altfor mange langpasninger» i forumet! Diskutér «- Altfor mange langpasninger» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2021 RBKweb