English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: En ny æra på gang i RBK
Skrevet av Johannes Børstad, 6. juli 2009, 15:41

Å være Rosenborg supporter for tiden, er fantastisk! Jeg har vært RBK-fan hele mitt liv, og opplevd utrolig mye bra med laget, men det som vi begynner å se nå, er rett og slett fantastisk.

Vi har Norges beste stall, vi har Skandinavias beste trener, og vi har verdens beste attityd. Rosenborg har forsterket i alle ledd, hentet spillere som gir kvalitet. Vi har en trener som har respekt, og en sportsdirektør som brenner for drakten. Akkurat nå begynner jeg å se nyanser av en ny stor æra i RBK.

For å si det på en enkel måte: Vi har blitt mer profesjonelle! Vi jobber for hverandre, vi støtter hverandre og vi tar alle lag vi møter på alvor. Det kaller jeg et RBK-lag vi ønsker å se! Hvis dette fortsetter, kan vi bare glede oss til høsten med garantert Euro League spill, og mest sannsynligvis et Tippeliga gull. Og hvem vet, bare for å toppe kaka vinner vi cupen også?

Akkurat nå er ingenting umulig men en slik gruppe mennesker. Heia RBK, og alle RBK fans: Gled dere, for Rosenborg har satt i gang en ny og stor æra!

Johannes Børstad, Høylandet


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: En ny æra på gang i RBK» i forumet! Diskutér «Din mening: En ny æra på gang i RBK» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb