English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Ustabilt
Skrevet av Otto Fromreide, 26. mai 2009, 14:13

Eg er en ihuga RBK-fan, som kommer fra Askøy utenfor Bergen. Har fulgt RBK de siste 12-15 årene. Det har jo veldig mye juble for, ikkje minst de 13 gullene på rappen, Champions League og alt. Men det som har skjedd de siste par årene har vert skuffende.

Sesongen så langt har tildels vert positivt så lenge vi leder serien. MEN vi har vert heldige. Eg har sett alle kampene, det har jo vore bra - vi har ikkje tapt en kamp enda. Eg har enda ikkje kunne slå av tven etter att kampen er ferdig og vert fornøyd med spillet unntagen mot Start der vi fikk en mann utvist, lå under komt tilbake og vant kampen.

Ka er det som skjer med laget? De spiller bra en omgang mens neste omgang ser de ut som et guttelag, står og ser på og lar motstanderne styre kampen og da går det som det har gjort i de siste kampene; uavgjort, som vi burde vunnet klart.

Det er for mye feilpassninger, så slår de altfor lange baller på Iversen og Prica. Spill heller på bakken, det har vi gode nok spillere til. Bruk vingene til å slå baller inn foran mål der har vi gode hodespillere.

Hilsen en litt fortvilet supporter.

Otto Fromreide, Haugland


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Ustabilt» i forumet! Diskutér «Din mening: Ustabilt» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb