English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Tettey - målkonge?
Skrevet av Jonas Wannebo, 10. april 2009, 21:44

Alexander Tettey har scoret tre seriemål på fire seriekamper for Rosenborg så langt. Hadde det ikke vært for bommen på overtid mot Brann hadde statistikken vært prikkfri.

Hvorfor har Tettey blitt så mye bedre foran mål? Hvorfor kommer han til flere målsjanser? Jo, Erik Hamrén har implementert et løpssystem for Tettey. Annan og Tettey er de to balanserende midtbaneankrene i Hamrèns

4-2-3-1-formasjon. Når Annan står, går Tettey på gjennomløp. Dette fører til flere situasjoner i 16-meteren, og bidrar til flere målsjanser. Men Tettey er også blitt kaldere i hodet. Hvor mange ganger i fjor hadde Tettey en god skuddsjanse der han stresset et skudd opp på tribunen? Sikkert et tosifret antall.

At midtbanen begynner å score, er viktig for Rosenborg. Nå med målfarlige Trond Olsen på venstrekanten som giftig bakromsløper, og alltid målkåte og skuddvillige Marek Sapara i framskutt midtbaneposisjon, ser ting virkelig lyst ut for Rosenborgs framtid.

Jonas Wannebo, Steinkjer


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Tettey - målkonge?» i forumet! Diskutér «Din mening: Tettey - målkonge?» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb