English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Perfekte løp foran mål
Skrevet av Chris, 19. mars 2009, 10:52

Sjekk video med reprise av 3. målet mot VIF. Mye av æren skal faktisk Trond Olsen ha enda han ikke rørte ballen i det hele tatt.

Hvem åpner hele 45-graderen for Tettey? Jo, nettopp Olsen - en bevegelse som nesten ikke er sett på Lerkendal siden Mini spilte.

Ved innlegg fra kant er det uhyre viktig at spillerne som er først inn i boksen fullfører løpene sine mot første stolpe og ikke stopper opp. John Carew er skrekkeksemplet på det. Han vil alltid stoppe opp der HAN tror han får ballen - og derved fylle alle rom med forsvarsspillere fra det andre laget. Det blir dermed lett å forsvare seg. Mange andre målkåte spisser er like idiotiske.

Poenget er å lokke med forsvarsspillere slik at det åpnes rom bak. Det har vært hele RBK's problem de siste årene. De har hatt 1000 innlegg men aldri av det farlige slaget. Det er ikke innlegget eller mangel på folk i feltet det har stått på - men bevegelsen. Husker dere i glansdagene hvordan RBK så ut til å komme helt på åpent mål gang etter gang i kamp. Og derved slo 3.-divisjonslag i cupen 15-0 og lignende. Mye grunnet nettopp slike bevegelser. Trenere og tilskuere bør også se etter disse egenskapene i oppbyggingen av et angrep.

Med Trond Olsen har vi fått en spiller av stort kaliber i HODET. Det blir spennende å følge dette fremover.

Chris, Trondheim


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Perfekte løp foran mål» i forumet! Diskutér «Din mening: Perfekte løp foran mål» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb