English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Kjernens nye klær
Skrevet av Thomas Myren, 12. mars 2009, 10:07

De ivrigste supporterne markerer seriestart og tribuneflytting med å lansere en ny kleskolleksjon.- Alle disse produktene vil ha til felles at de er utført i sort basisfarge med broderte, eventuelt vevde logoer på brystet. Repertoaret er noe begrenset i første omgang, men det er mye spennende på trappene for såvel sommer- som vinterkolleksjon, forteller styremedlem Alf Eliassen.

Jakker, hettegensere, piqué-skjorter for både damer og herrer, luer, capser og ikke minst nye skjerf er blant utvalget.

- Kjernen har fremforhandlet en veldig god leveringsavtale med Sporrong, som leverer all merchandise til Rosenborg Ballklub, og vi vil derfor ha tilgang til et stort spekter varer både på kort og lang sikt. Jeg gleder meg til å kle opp hele feltet vårt i svart og hvitt, det er det ikke til å legge skjul på, smiler Eliassen.

Kolleksjonen er allerede lansert i nettbutikken, som er gjenåpnet. Ny avtale med Rosenborg åpner for salg både utenfor tribunen og inne i supporterpuben på hjemmekamper. Dessuten vil kolleksjonen bli tilgjenglig i RBK-shop.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kjernens nye klær» i forumet! Diskutér «Kjernens nye klær» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb