English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Misforstått konsept
Skrevet av "Troillonge", 21. februar 2009, 10:56

Mulig jeg overreagerer, men det makkverket RBK puttet i hyllene på shopen sin på onsdag var svært skuffende. Selv hadde jeg forventet en kronologisk og innholdsrik oppsummering av årets sesong, med samtlige mål, baklengsmål og høydepunkter, krydret med eksuslive klipp fra RBKTV. Det arsenalet TV2 sitter på av klipp burde vært utnyttet mye bedre enn det som ble gjort.

For at ikke andre skal bli like skuffa som meg har jeg bare satt opp en liten beskrivelse av hva DVDen faktisk inneholder.

Fotballsesongen 2008
Det man skulle tro er en film om Rosenborgs fotballsesong i det herrens år 2008 er rettere sagt en kavalkade og en rent sammendrag av Tippeligaen 2008, uten noe generellt fokus på RBK slik vi ble lovet på forhånd. Hvordan rbk.no mener en hardbanka RBK-supporter vil like å se Stabæk, Brann og Vålerenga er helt ubegripelig. Denne filmen ble vist på TV2 to ganger etter serieavslutinga i fjor og kan finnes gratis på TV2 Sumo. En helt grei oppsummering, for all del, men det er ingen unik Rosenborg-film som mange supportere har ventet på siden 2004. Skuffende.

Mini og Semb vurderer RBK


Her har TV2 og RBK sammen greid å få fjorårets sesong til å virke enda gråere og tristere. Mini og Semb får 10 minutter hver til å analysere Rosenborg på en måte som hvem som helst av de 20.000 på Lerkendal kunne gjort. Det blir ikke vist noen bilder eller klipp mens de prater, men kun et svart-hvitt bilde av ekspertene med hvit bakgrunn. Det kommer ikke frem noe nytt eller spennende i analyseringen heller, men kun gammelt nytt som alle vet fra før. Jaha, så Jarstein var skuffende i fjor? Så Iversens 10 scoringer som toppscorer var ikke nok? Var RBKs dårlige start virkelig et av grunnene til at det gikk på tverke? Dessuten hadde det vært mer spennende å hørt på Hamrèn eller noen involverte i klubben, og ikke skaptrøndern Mini eller Semb...

Målkavalkade serien
Endelig noe fotballrelatert om ROSENBORG. Egentlig bare alle målene (bortsett fra et par faktisk...) vist på rekke og rad med kommentatorlyd og reprise fra et par vinkler. Ganske kjedelig i lengden uten noe variasjon som feks intervjuer, sjanser, stemningsgivende bilder etc... Men de får vel få kredit for å ha med noe som faktisk er relatert med Rosenborg.

Målkavalkade UEFA-cupen
Her er også motstanderns scoringer med og sjansene vi haddenoe som gir et bedre bilde på hvordan sesongen i Europa var. Men Intertoto-cupen er ikke en gang nevnt her og enda mer skuffende slutter filmen etter 0-4 for Valencia. Hva med årets mest prestisjefyllte kamp? Storoppgjøret og slaget om Skandinavia?

Tre musikkvideoer om RBK
Masse mål, jubelscener og spillerglis etter fra før/etter kampene med god Rosenborg-musikk til. Selv om klippene er klipp de fleste av oss har sett mange ganger før og som går igjen i alle tre videoene var dette et godt stykke arbeid. Bare synd at det er det...

Det beste fra RBK-TV
Gamle klipp du kan lete frem på rbk.no, med byvandring i Firenze, paint-ball, bokseduell, kjøkkenkonkurranse og språkfight mellom Tettey og Pelu.

Bonusmateriale
Joho. Masse søppel som ikke har noe med RBK og gjøre. Reklame for Toppserien og La Liga er blandt noe av bonusene en hardbanka RBK-supporter blir servert. Selv om Lene Mykjåland er snasen er det ikke dette en RBK-supporter vil ha i samlinga si. Reklame for La Liga!? Wtf!?

Også er det da Miami Vice paradien til Tettey og Skjelbred for de som syntes den var morsom.

Sånn. Det tok meg 34 minutter av mitt liv. Får håpe det var til hjelp.

Troillonge, Elverum


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Misforstått konsept» i forumet! Diskutér «Din mening: Misforstått konsept» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb