English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2019
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Din mening: Spiss
Skrevet av Otto Fromreide, 4. februar 2009, 14:33

Eg er en ihuga RBK-supporter, følger med RBK i tykt og tynt. Eg liker ikke utviklingen, vi må få RBK tilbake på vinnesporet!

Eg bor utenfor Bergen, hater Brann. Det var tungt å vere RBKer når Brann tok gull. Det er ikke så mange av oss der eg bor, så det ble en del mobbing.

Nei, dette går ikke! Vi må tilbake til der vi var for en del år siden - vinne gull, ut i Europa og spille med de beste - det er der vi høre hjemme! Det har har vert noen tunge stunder de siste årene med tap mot lag som vi skal slå, men greier å rote det til. Det går utover de andre som eg bor sammen med - blir veldig egansjert. Tapet mot Kristiansund i cupen i fjor - da var det rett før tven føk ut vinduet.

Eg tror at skal vi vinne gull igjen, så må RBK invistere i en internasjonal spiss feks KENNY COOPER. Vi må en som scorer nesten i hver kamp en à la Helstad. BRUK litt penger på en ny SPISS!

Otto Fromreide, Askøy


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Spiss» i forumet! Diskutér «Din mening: Spiss» i forumet!

nyheter 
forum 

ANNONSE
SITATET
 © 1999-2019 RBKweb